| Pupici a întrebat:

Ma puteti ajuta si pe mine in legatura cu un regim ce am voie si ce nu sa mananc si sa ziceti voi eu sunt grasa daca am 1, 55 inaltime 41 kg si 11 ani?
VA rog scrieti si voi ce pot manca?
DAU FUNDA+VOT

6 răspunsuri:
| Alyra a răspuns:

Calculează-ţi şi tu indicele de masă corporală şi vei vedea că nu eşti grasă. Acesta se calculează împărţind greutatea la pătratul înălţimii.
Rezultate:
Dacă e sub 18, 5 eşti supraponderală.
Dacă e între 18, 5 şi 25 eşti normală.
Dacă e peste 25 eşti supraponderală.
Aşadar tu poţi mânca tot ceea ce vrei. Bine... totuşi n-ar strică să nu exagerezi cu grăsimile şi dulciurile,dar asta numai pentru că ţii la sănătatea ta, nu fiindcă trebuie să slăbeşti. Dacă te simţi grasă cu greutatea asta, probabil e pentru că eşti balonată sau pentru că nu faci sport.
Şi cum au mai zis şi alţii: Încearcă (dacă poţi) să mănânci sănătos.
Succes!

| baru a răspuns:

Sall. Nu trebuie sa ti nici un regim. Incearca totusi sa mananci cat mai natural. Legat de kg nu sunt probleme, nu ca mas pricepe eu grozav, dar tu esti in crestere. Ca atare: Sport. Cat mai mult sport. Daca se poate, cel putin in fiecare seara coarda. Bazin. Neaparat.pA!

| Flores_9770 a răspuns:

La 11 ani, copiii nu au altceva de facut decat sa se gandeasca daca sunt grasi sau nu.Ba chiar stiu si cate kg si ce inaltime au!straight face
mAtZi, nu esti deloc grasa.Esti chiar slaba.Mananca de toate si nu-ti mai face atatea griji!kiss

| Aisha a răspuns:

E periculos sa tii regim asa dupa ureche. Dar daca vrei cu adevarat sa slabesti uite ce iti recomand. Fa abdomene sunt bune pentru dat burta jos, mergi pe bicicleta practica un sport (ai inteles ideea cat mai mult sport). Iar la faza cu mancatul mananca cat mai multe salate, carne la gratar, fiarta dar nu prajita, renunta la dulciuri mananca multe fructe.
Iti mai zic un secret recomandat de un nutritionist: Poti sa mananci si de 5 ori pe zi dar sa nu te saturi. Adica putin si des...
Ok sper ca te-am ajutat. Succes la slabit! Funda?

| Trefla a răspuns:

Esti foarte binehappychiar putin cam slaba

| OMGIMSOFATICANTMOVE a răspuns:

Chiar nu ai multe kilograme. Fa ceva sport daca vrei. E prea devreme sa incepi cu diete. Vorbeste cu parintii despre asta, pentru ca ei iti pot explica mai bine. E pacat sa tii diete la orice varsta dar mai ales acum ca esti in crestere.