| Lulu_9887 a întrebat:

Parul meu e drept.si vreau sa imi fac bucle pentru o ocazie dar vreau sa reziste mai mult. Cum as putea sa fac sa reziste mai mult? Adica la mine se duc in 2 ore.

8 răspunsuri:
| FanaTPUeAiciCuVoi a răspuns:

Si eu am parul drept si cam tot atat imi tin buclele dar pentru nunta unui unchi a venit o prietena si mi-a dat cu jumatate de tub de fixativ si mi-au tinut de la 8 dimineata pana a doua zi la 4 dimineata.

| selena_1781 a răspuns:

Psi cu o noapte in urma fa-ti baie, usuca-l cat de cat apoi da-l bine cu spuma si pune bigudiuri in tot capul si dormi cu ele.aceste bucle daca le mai dai putin cu fixativ reziste 5-7 ore

| LoOvE a răspuns:

Faci bucla si apoii dai ca fixativ pe ea tongue

asa fac eu si asa am facut cand m-am dus la nunta

| TaNaNaNaNa a răspuns:

Uite,stiu eu un mic secret.Iti trebuie staniol, placa de indreptat parul si un pix.Ii explici cuiva cum sa ti-l faca sau daca poti sa ti-l faci singura asta e treaba ta.Iei cate o suvita,o rotesti pe un pix sau ceva mai gros decat pixul daca vrei bucle mai groase,rotesti parul pe pix, scoti suvita rasucita usor dupa pix, dai cu staniol pe ea si tii placa incalzita pe staniol 30 de secunde,apoi scoti staniolul dupa suvita, dar daca il faci seara, ca sa ramana mai mult timp asa lasa-l cu staniolul cu tot si pune-ti un batic sau o esarfa in cap sa nu cada cand dormi.Asa procedezi cu fiecare suvita.Pana termini tot parul. Sper ca am explicat destul de bine, ca sa poti intelege.La mine, am fost la onomastica unui unchi si mi l-a facut seara sora mea.Mi-am pus ceva strans in cap ca sa nu pice staniolul si a iesit super.Bine,tre sa mai dai si cu piaptanul asa putin, ca sa se aranjeze. Dupa ziua aceea am fost si la scoala si era parul cret, toti se minunau de el.A ramas asa vreo 2 saptamani.

| TaNaNaNaNa a răspuns:

Pardon,tii placa 20 secunde, nu 30.Scuze!

| AlexandraCroft a răspuns:

Iti poti face bucle cu ondulatorul este foarte bun si cu putin fixativ se poate face o treaba buna.De preferat fixativul sa fie de fixare medie.

| AddaElly a răspuns:

Pai pur si simplu faci bucle pe bigudiuri si dai cu fixativ iar cand vrei sa le
desfaci dai cu multa spuma si niste fixativ

| Tu_Eu_1991 a răspuns:

Eutunoidoi_9086 -e foarte ingenioasa varianta ta, am incercat si eu si mi-a reusit din prima.bv:*