Ceara de par nu se foloseste la placa, copiii mei. Ceara se foloseste pentru a da forma unei coafuri si nu are nici o treaba ceara cu elecrizarea parului. Eu sunt stilist si cunosc si inainte de a te da cu placa se foloseste o lotiune de par care ajuta parul sa nu se deterioreze. Asa ca nu cred ca e bine sa intrebi pe net chestii din astea, mai bine mergi si stai de vorba cu un stlist. Si app. poate ati vazut ca se foloseste ceara dupa ce se da cu placa pentru ca dupa ce faci cu placa parul se aseaza mai bine parul cu ceara. Si in caz daca mai vrei si alte informatii apeleaza la stilisti, nu la oricine V.ad ca nu prea ai fost informata bine.
Ceara de par este folosita pentru ca parul sa nu mai fie electrizat, cel putin eu asa fac. Este buna, doar ca ai grija ca, atunci cand te dai cu ea, nu pune mult pe maini. Aplica un pic de ceara pe par, dar inainte freaca mainile si apoi da pe par. Asa, parul nu va mai fi electrizat
Atunci cand iti intinzi parul cu placa ca sa nu se arda si sa ii dea stralucire.
Nu poate sa faca nimic rau parului. Doar ai grija sa nu te dai prea mult ca asa ti se imbacseste parul foarte repede. Pune putin pe maini si dupa aplica pe par uniform.
De ex. daca ai parul mai lung de umeri poti sa pui o cantitate de dimentiunea unei nuci...
Succes:*
Bună.
Ajută la fixarea coafurii, nu mai lasă firele de păr să stea în toate direcțiile. Ea se aplică în cantitate foarte mică pe vârfuri.
Pa, pa.
anonim_4396 întreabă: