| ReignForest a întrebat:

Pentru fete/femei e mai mult întrebarea. Cum vă îngrijiți buzele? Eu le am uscate și crapate și folosesc balsam de buze de la Neutrogena, o crema(revox Lip filler, aplic înainte de culcare, ustură putin) și când folosesc ruj(rezistent la transfer) mi se usuca buzele și se strânge rujul. Ce fac greșit?

6 răspunsuri:
| just4ubr2015 a răspuns:

Un french kiss mai des si nu o sa le mai ai uscate si un oral la 2-3 zile

| newaccountbye a răspuns:

Recomand mască de buze Laneige. Chiar dacă are un preț măricel pentru o mască, eu zic ca merita

| Alex765431 a răspuns:

Salut. Stai liniştită, da-te în continuare cu balsam de buze şi crema, aşa sunt buzele tale. Si ale mele sunt aşa şi tot timpul îmi sunt uscate.

| Ade4ever2389 a răspuns:

Buna! Si eu am problema asta cand e foarte frig sau cald,trebuie sa bei multa apa,iar cand ai buzele umede putin,poti incerca vaselina, ea are rolul de a pastra hidratarea in piele si astfel apa nu mai "iese" din buze. Uneori mai folosesc si un scrub de la Essence, mi se pare ok daca nu le ai foarte uscate, nu ia pielitele foarte bine.
In general, rujurile mate sau rezistente la transfer usuca buzele.

| REMiXPaLTaLK a răspuns:

Ulei de Cocos (ulei de cocos extra virgin) - cauta pe Google in ambele moduri ca fraza si o sa gasesti - e la borcanase mici din sticla - un produs foarte bun - este presat la rece si mentine pielea si buzele moi foarte mult timp, nu este scump.

| Floriflori2011 a răspuns:

Poate e problema rujului, poate nu e destul de bun pentru buzele tale de asta poate le ai crăpate și uscate, încearcă sa vezi alt ruj