| Dave001 a întrebat:

Salut, am 16 ani si am putina mustata si as dori sa o iau. Daca ma iau cu bigu mai creste dupa? Daca e cu ce sa ma iau la mustata? Merci...

8 răspunsuri:
| crisS a răspuns:

Nu, ar fi bine sa nu faci greseala sa te razi, va creste mai mult, mai des si mai inchis la culoare. Poti in schimb sa folosesti benzi depilatoare pentru fata ( recomand de la Sesu). Dupa folosire lasa pielea catifelata cateva saptamani asa cum se intampla si dupa o vizita la un salon.In cutie gasesti 20 de benzi, un prospect si 4 pliculete cu servetele pe care sa le folositi dupa, pentru a indeparta ceara ramasa.Le gasesti in aproape orice supermarket.

| Irinushh a răspuns:

Cu penseta, desi doare prima data. Daca vrei sa scapi rapid de durere du-te la cosmetica sau cumpara-ti benzi de ceara pentru fata happy
Cu lama nu te sfatuiesc sa te faci ca arata urat si plus ca mai apar si bubite mici ca niste cosuri...

| Kasia a răspuns:

Nuuuuuuu nu cu lama.o sa creasca oribil fa-o cu ceara.

| Romania_TianDe_1987 a răspuns:

Draguta foloseste ciara nu big, nu benzi, după big parul creste mai gros si mai des, iar cu benzile nu ies atat de bine. Desi daca cu ai multe fire iti recumand sa la scoti cu penseta. La varsta ta nu e bune sa incepi sa le scoti pe urma o sa te chinui cu ele. Am 25 si vorbesc din propria experienta

| SsandraC a răspuns:

Incearca cu ceara, ceara smulge de la radacina in schimb ce bigu (cum ii zici tu) sau crema rupe firul de par ceea ce inseamna ca iti va creste mult mai repede si mult mai groswinking

| fatacarestietot a răspuns:

Esti baiat sau fata?

| Dave001 explică (pentru fatacarestietot):

Sunt băiat, de aste întreb.

| Dave001 explică:

Chestia e că sunt băiat, nu fată. Aștept sfaturi pentru băiat.