| rebornfromfire a întrebat:

Ma stie careva ceva branduri care fac haine de calitate?

Nu doresc haine aduse din china si branduite de nu stiu ce firma care le porti 2 luni si trebuie sa le schimbi...nu sunt interesat de firmele de genul armani, d&g, h&m, zara etc.

4 răspunsuri:
| KodrutZ a răspuns:

Pe sportsdirect mai gasesti unele branduri/produse ok, chiar si de-alea mai ieftine. Unele sunt firme mai de fita (gen Nike, au niste maieuri din bumbac foarte bune), altele mai putin de fita. In alta ordine de idei, mai gasesti si unele produse autohtone/de import "de supermarket" destul de ok ca pret/calitate (TeX de la Carefour, de exemplu, sau Livergy de la LIDL).

| OoBunnyoO a răspuns:

Daca nu vrei haine din China, mult noroc. Pana si cele mai mari branduri produc unele produse in China. Porblema nu este ca-s facute in China, problema este materialul folosit. Nu te mai uita la locul unde sunt facute, insa uita-te la material si la cusaturi.

Mergi prin magazine si vezi din ce materiale sunt facute hainele pe care iti cad ochii. Vei gasi si la h&m si zara haine de calitate facute din bumbac, matase, casmir si alte materiale de calitate.

Insa nu vei gasi un brand care nu produca haine in china si sa foloseasca si materiale de calitate si cu preturi ok. Daca il gasesti fii pregatit sa platesti preturi exorbitante, pentru ca orice nu este facut in China sau in zonele asiatice, pentru ca tu atunci cand platesti produsul vei plati si pentru material si pentru un salariu european.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu caut hainele dupa brand ci dupa material. Daca nu este din bumbac sa se duca cu dumnezeu inainte ca nu are rost sa-mi iau ceva care-mi place si dupa cateva spalari sa faca gauri. De regula ma uit mai intai pe site-ul magazinelor si vad ce ar putea sa ma atraga si e si materialul bun.

| PeFuga a răspuns:

Incearca in magazinele cu echipament sportiv (Decathlon, Intersports, etc), acolo gasesti haine de calitate si rezistente... Eu am fost multumita si de calitatea celor din U-Man (si haine, dar mai ales incaltaminte). Acum depinde si ce stil cauti. Daca vrei haine elegante mai bine iti faci la croitorie cu materialul tau ca sa stii sigur pe ce ai dat banii.