| AlinaElenaBrinza1998 a întrebat:

Am o mica intrebare. As dori sa imi fac ombre hair, dar fara vopsea, am auzit ca se poate.Dar nu stiu cu ce. Daca stiti va rog spuneti-mi!

Răspuns Câştigător
| cupydo0n a răspuns:

Aici ai mai multe detalii despre acest lucru : http://ioanadumitrache.ro/2013/04/30/cum-sa-iti-faci-ombre-hair-acasa/

Am citit articolul printre randuri dar nu am vazut ombre hair fara vospsea.
Dar este un topic jos cu intrebari. Pune intrebarea ta acolo, am vazut ca administratorul raspunde. Poate o sa gasesti raspunsul. Bafta.

2 răspunsuri:
| foreverunicorn a răspuns:

Poti sa folosesti nuantatorul, se aplica la fel ca vopseaua, doar ca se ia la 5-7 spalari smug
Poti incerca cu hartie creponata: iei o bucata de hartie creponata, o manusa de plastic si un pahar de unica folosinta. Treci hartia prin apa si storci bine culoarea din ea. Umpli paharul pana pe la jumatate (acum depinde si de marimea paharului). Iti pui varfurile in el, il lasi cateva secunde si cand il scoti il pui pe o bucata de folie de aluminiu, apoi impaturesti varfurile in ea.
La fel poti proceda si cu albastru de metil, carmin, cerneala colorata. In principiu se iau la maxim 2 spalari.
Acum depinde si de culoarea parului. Daca esti blonda culorile o sa se vada foarte puternic, dar daca esti bruneta sau saten inchis sunt sanse mici sa se prinda culorile (in afara de nuantator); asa ar trebui sa decolorezi varfurile.
Mai este o solutie, care se prinde pe orice fir de par, dar nu cred ca poti face ombre cu el. Este rimel de par, il dai pe suvita la fel cum te dai cu rimel pe gene si lasi suvita sa se usuce vreo 5-10 minute. La sfarsit o piepteni si voila! Rimelul se ia la o spalare :3
P.S. nu-ti recomand sa te dai pe par cu rimel de gene. Iti poate strica structura parului, raman firele unite si aspre si nici macar nu se ia usor. Ai de frecat foarte mult. Succes! Fundita? smug

| RuffledOwl a răspuns:

Daca ai parul deschis la culoare merge si cu creta colorta. Gasesti filmulete pe youtube. ^^