| blondutzata a întrebat:

Salut tpuAs dorii sa ma ajutati Sincer as dori sa arat diferit..am niste colege complexsate(sanii fund si multe altele)Fumoase foc. Acum va spun sincer ca cand stau in zona lor ma simt urata....pentru ca chiar sunt. Ajutor vot + funda eu as dori sa-mi spuneti cum sa am sanii mai mari fund mai rotund si o fata mai frumoasa fara riduri...ETC daca puteti va rog ajutati-ma sunt DISPERATA

Răspuns Câştigător
| Daliutza a răspuns:

Scumpa mea ..si tu cred ca ai un complex pentru ca fiecare fata e frumoasa in felul ei ..acum nu te supara pe mine.Dar totusi pentru a avea sani mai mari trebuie sa astepti sau sa folosesti mici trucuri cum ar fi alegerea hainelor (pentru sani:sutiene cu push up, bluzite cu volane, topuri in culori deschise, topurile cu dungi subţiri, evită decolteurile foarte adânci, în formă de V şi alege-le pe cele rotunde în formă de U. De asemenea, te avantajează şi bluzele fără spate care distrag atenţia de la sâni şi dezvelesc într-un mod foarte sexy umerii şi spatele. pentru fund mai rotund:exercitii sunt pe youtube o gramada slava domnului + blugi mulati cu buzunare cat mai mici in spate. pentru fata: creme antirid masti naturiste si etc )acestea sunt sfaturile mele sper sa te ajute. spor

6 răspunsuri:
| blondutzata explică:

Sinker la toate v-as fi dat funda dar vam dat vot multumesck mult chiar mi-ati fost de ajutor

| IulianDBI a răspuns:

Draga mea, aici e clar o problema psihologica, tot ce trebuie sa faci e sa ai un comportament adecvat, sa stii cum sa te comporti cu un baiat, sa fii ingrijita si ai sa vezi ca nu vor fi probleme, si Oricum te vei dezvolta pe parcurs, depinde de varsta care o ai

| Lala_Gabriela_1998 a răspuns:

Uite asta credeam si eu pana mi am dat seama ca nu e asa esti frumoasa pentru ce esti mai inainte de toate trebuie sa te consideri si tu frumoasa cat despre fund si sani fa sport si nu incerca sa pui pe tine in greutate sa ai fund

| IlincaToma a răspuns:

Frumusetea sta in suflet, si daca ai sa reusesti sa-ti vezi frumusetea interioara si sa te iubesti, o sa vezi ca frumusetea fizica nu intotdeauna conteaza.

| puffy04 a răspuns:

Tot ce trebuie sa faci e sa te iubesti si sa te accepti pe tine insati, sa-ti schimbi atitudinea, conteaza extraordinar.Sa ai incredere in tine pentru ca ceilalti ne vad asa cum ne vedem noihappy

| PeaceLoveMusic a răspuns:

Pai daca cnsideri ca esti urata te poti folosi de nuste farduri si uite si un link cu o fata superpriceputa in machiaj: http://www.youtube.com/user/LadyDyvine?feature=g-u-u poti incerca haine/stiluri difetite...coafuri noi etc pentru sani poti folosii sutien cu burete