| Vasionicasg a întrebat:

Salutare, am și eu o problemă cu barba, am 19 ani și am părul blond și încerc să-mi las barba, dar întâmpin o problemă. Pe laterale și în partea de mai jos îmi crește, dar nu pe toată fața, în schimb am acele fire de păr "blonde" și în acele locuri nu mi se observă barba deloc, adică nu-mi crește păr mai închis la culoare, oare există ceva ulei de la farmacie sau cum aș putea să stimulez creștea firelor de păr de culoare mai închisă? Aștept răspunsuri, mulțumesc!

3 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu poti, mai ai rabdare ca esti in crestere pana la 25 de ani, o sa ai timp si te vei satura de barba toata viata, acum ai rabdare si lasa organismul sa se maturiz\eze in ritmul lui nu il forta, asa esti tu construit asdta este genetica pe caree ai mostenit o la naștere.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Uleiul de ricin e foarte bun pentru creșterea părului (de pe cap).
Uleiul de măsline stimulează de asemenea creșterea părului. Poate fi o opțiune mai bună pentru față.
Te dai seara și speli dimineața.

| laptecucereale22 a răspuns:

Incearca un dermaroller, ulei de ricin sau special pentru barba, pentru culoare vopsea de barba, nu poti face sa creasca special doar firele de păr de culoare mai închisă