| Riri a întrebat:

Saptamana viitoare ma duc in Anglia, si v-as ruga sa imi spuneti cateva magazine cu haine cool. dar ieftine. ceva firme cu preturi acceptabile. Orice in afara de House of Fraser, pentru ca mi se par exagerat de scumpe articolele de acolo.

Răspuns Câştigător
| Eff a răspuns:

Cel mai cel mai cel mai misto magazin cu haine la preturi mici este Primark. gasesti acolo tooot ce vrei super ieftin iar la reduceri... te inchini... de exemplu mi-am niste blugi geniali cu 3 lire. sau pulovere cu 2 lirelaughing oricum e cel mai tare magazin

next si new look au la fel haine suuuper si la preturi mici. mai ales la new look gasesti si niste incaltari suuper.

mai este internacionale unde au haine foarte misto.
miss selfridge, la fel, foarte dragute.
mai este si topshop
si H&M normal. Mi-am luat o camasa pe a carei eticheta scrie Made in Romanialaughing
River Island este dragut dar ceva mai scumpe... Oasis la fel
Am uitat de Matalan. Super haine foarte ieftine.
Dorothy Perkins, dar doar daca au reduceri ca altfel nu te poti atinge.
La Zara am gasit reduceri si mi-am luat cateva haine dragute
Peacocks, super magazin >:d<
Mango
hmm...

AAAAA mai sunt inca doua super. ieftine si foarte misto
debenhams si bhs.

Toaaate magazinele sunt super, dar daca ma straduiesc sa iti fac un top 3:
Primark
Matalan
New look, next, debenhams, peacocks la egalitatelaughing nu m-am putut abtine

A si mai e ceva. Sunt unele magazine Next Clearance, unde vand hainele ramase de la stocurile Next. Gasesti cele mai ieftine lucruri de pe pamant. Geaca de piele cu 5 lire. Ghiozdan nike (rozlove struck) 3 lirelaughing
Oricum, du-te la toate, eu asa am facutlaughing eu am plecat de acasa cu un bagajel miniscul si m-am intors cu doua geamantane imense pline de hainelaughing) doar sa ai unde sa le bagi.

Si pentru accesorii dragute du-te claire's. sunt cam scumpe dar sunt foarte misto. si la accesorize.

Asa, ca sa termin: Nu poti face nicaieri shopping mai bine decat in Anglia. e raiul shoppingului. Du-te cu multe geamantane goale ca ai cu ce sa te intorci.

2 răspunsuri:
| gloria a răspuns:

Anglia... dar unde in ce oras? presupun ca nu vei merge in toate oraselelaughing

| DjBoBgY a răspuns:

Iti dau eu o lista mare pe mess pentru ca si eu am fost in anglia da-mi mesaj cu id tau. pup funda :*:*