| Elena0210 a întrebat:

Stie cineva o metoda de a scapa de pistri sau de pete? De cand a dat caldura mi-au aparut mai multe pete si ma simt super nasolcrying

Răspuns Câştigător
| iuliana21 a răspuns:

Buna. este o crema de la gerovital care este f buna pentru pistrui si pete.iti recomand sa o incerci. e si la un pret avantajoshappy

8 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Prima data curata bine fata. Apoi, aplica zeama de lamaie. O sa te ajute foarte mult, dar ustura putin. E recomandat sa o aplici seara inainte de culcare si sa clatesti fata a doua zi de dimineatawinking
Mult succes!happy

daniela
| daniela a răspuns:

Nu stiu daca poti cumva dar le poti acoperi cu un strat fin de fond de ten de buna calitate

| adeana a răspuns:

Pentru pistrui s-au inventat multe creme. sunt pline magazinele naturiste. sunt niste creme care albesc si care trebuie folosite zilnic. deci nu stiu ce sa zic despre ele. Mai bine foloseste o crema cu fotoprotectie sau sa te dai cu ulei de ricin.
Un leac babesc care da roade: sucul de patrunjel (se aplica pe fata seara, cu un tampon de vata, mentinandu-se pe cat posibil peste noapte, iar dimineata se spala cu apa calduta).
Ceva mai la indemana - frectii cu ceai negru concentrat, de 2 ori pe zi.

| MisterKat a răspuns:

Eu stiam ca se foloseste patrunjel pentru a scapa de pete si pistrui. Dar sincer cel mai bine este sa mergi la un medic dermatolog.

O zi buna!

Daniel.

| kathessa a răspuns:

Sint creme speciale la faramcie.

| Elena0210 explică:

Multumesc mult tuturor!

| Georgia_2863 a răspuns:

Da, eu zic sa dai zilnic pe tenul curat cu zeama de lamaie.sa astepti sa intre in piele.desi te ciupeste asa.suportabil.la inceput.pana la absorbtia completa in ten.cica functioneaza. dar oricum nu dispar de tot. poate cu timpul.ca apar mereu mereu de la soare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Zeama de lamaie decoloreaza tenul da' devi lipicioasa...