|

Știe cineva dacă site-ul "parfumuridutyfree.ro" este un site fake sau dacă produsele sunt originale?

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Site-ul are lăcățel, deci cel mai probabil e legit.
De produse nu știu ce să zic, încearcă sa cumperi un parfum de-al tău și după să vezi dacă există diferențe.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Iti zic eu o regula buna din economie. Se refera la cererea bunurilor de lux.
In general, legea cererii spune ca atunci cand pretul scade, cererea creste. Insa in cazul bunurilor de lux, nu este asa. De obicei, cei care cumpara produse scumpe, sunt oameni cu venituri care isi permit si au cunostintele necesare sa faca diferenta intre un fake si un original. Nemaivorbind de faptul ca parfumeriile de lux isi vand produsele originale in magazinele lor, iar mare parte din ce este pe piata in afara lor, pot fi fake-uri. In cazul bunurilor de lux, printre care si parfumurile, atunci cand pretul unui bun de lux scade, scade si cererea. Fiindca cei care consuma astfel de produse nu sunt stimulati sa cumpere de obicei prin scaderea preturilor. Ei percep scaderea unui pret ca pe o scadere din calitatea produsului. Ceea ce ne duce cu gandul la preturile scazute de pe site de fake-uri. Este oarecum absurd sa vezi ca unui bun de lux foarte bine cotat, de anvergura, high-end, sa-i scada pretul. Rar se intampla a asa ceva. Exemple sunt de la lamborghini pana la un christian dior, clive christian etc. Cei care cumpara astfel de produse pot sesiza usor falsurile, o metoda fiind reducerile lipsite de rost.

Fiindca reducerile sunt niste stimulente de marketing tintite catre publicul de mijloc sau de jos, mai usor accesibil. In schimb, reducerile nu atrag consumatorii de produse de lux, fiindca ei pun egal intre pret mare si calitate mare. De aceea, reducerile pot fi uneori o cursa intinsa in cumpararea de fake-uri "de lux" pentru cine nu are habar.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

"Site-ul are lăcățel, deci cel mai probabil e legit." - Poate sa aiba si lacatel, degeaba. La ce imagini cu parfumuri are, de zici ca i le-a facut bunica, nu pare a fi produse originale. Nu mai vorbim de afisarea disperata a reducerilor aproape la toate produsele. Nu mai vorbim de denumirea site-ului care e din start un logo sa atraga toti inflacartii, gura-casca dupa parfumuri. Da dovada de lipsa de profesionalism in ceea ce priveste afisarea, denumirea, marketingul de pe site. E cam praf site-ul, ce sa mai zic de parfumurile alea. Pare un fel de Dragonul Rosu al reducerilor la parfumuri. Preturile reduse nu se prea pupa cu bunurile de lux, numai cu fake-urile. laughing
Eu n-as da banii pe asa ceva, dintr-un loc ca ala.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Sunt originale.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează