Nu prea ai ce face. Daca sunt telefoane nevinovate cu gand de farse, nu le lua in seama.
Daca e vorba de amenintari poti suna la politie si sa aflii cine te suna.
Oricum mai asteapta sa sune si raspunde.
Nu poti afla ![]()
si eu ma confrunt cu aceeasi problema
sunt pe cartela, si nu pot afla. daca esti pe abonment e altceva ![]()
bye-bye
@Dany13, nu poate suna acea persoana, deoarece a sunat cu numar ascuns. Ca doar de asta este numarul ascuns, ca sa nu poti suna inapoi!![]()
Asteapta pana suna din nou, raspunzi, si intrebi cine e! Daca nu raspunde, imi pare rau.
!
Nu ai cum sa afli. Dar exista o chestie amuzanta pe care o poti face
Am incercat-o si eu si chiar merge daca reusesti sa te abtii din ras si ai talent la jucat teatru
, dar trebuie macar sa banuiesti pe cineva. Bun sa zicem ca banuiesti deja pe cineva dar nu esti sigura ca e el/ea. Astepti sa mai sune si apoi, il suni cu numar ascuns si te dai drept angajata Orange. Minti putin ca e ceva in neregula cu numarul respectivului, il intrebi eventual daca are abonament sau pree-pay si dupa ce ii captezi atentia il rogi sa-ti dea ultimele numere pe care le-a apelat, deocarece s-a produs o eroare, ceva, au 2 persoane acelasi numar, gasesti tu o scuza. Chiar daca nu-ti iese macar e foarte amuzant
)
Pai nu poti suna acea persoana, deoarece a sunat cu numar ascuns. Ca doar de asta este numarul ascuns, ca sa nu poti suna inapoi!
cel mai bine e sa astepti si sa intrebi cine e. Daca n iti raspunde asta e, n ai c sa faci.
ionut7 întreabă:
Verdealbastrui întreabă: