| vreausaslabessc a întrebat:

Vreau si eu o dieta cu maxim 400 calorii pe zihappy

5 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Si un bolnav paralizat are mai multe calorii pe zi. Urmaresti cumva sa faci un diabet insulino-dependent( nu ai fi prima, dar ar fi pacat, fiindca ramai cu el pe viata), sa-ti cada dintii, parul, sa ti se rarefieze oasele si sa fii predispusa la fracturi, si bolile pot continua.Sa stii ca o fata care arata ca un cadavru ambulant nu e nici frumoasa, nici sanatoasa.

| Zenithf a răspuns:

Scuza-ma da'... mai bine nu zic ce am pe limba. Daca vrei sa te imbolnavesti si dupa aia sa te ingrasi la loc, poate chiar mai tare ca inainte, atunci fa ce vrei. Daca vrei sa slabesti intr-un mod sanatos, sau mai degraba sa-ti pastrezi greutatea intre niste limite normale, intra pe http://www.mypyramid.gov/ si vezi acolo ce dieta ar trebui sa urmezi.

| 100SweetSmile4you a răspuns:

400 kcal pe zi sunt prea putine! Chiar la limita infometarii!
Daca vei alege sa faci prin inconstienta aceasta mare greseala, vei avea mult de suferit.In primul rand ti se va incetini metabolismul bazal si acest lucru cu siguranta nu o sa iti priasca, deoarece cu timpul, chiar daca nu vei mai manca absolut deloc, tot nu vei reusi sa mai slabesti nici macat 1 g pe zi.Chiar si cand vei realiza cat rau ti-ai facut, iti va fi foarte greu sa iti repari greseala...
Alta consecinta: te vei simti rau, vei fi obosita...Este foarte posibil sa te imbolnavesti de diferite boli, cum ar fi anemia.
Nu spune "Mie nu mi se poate intampla asta" sau "De ce sa mi se intample tocmai mie?"

www.slabute.ro
Acesta este un site pe care ti-l recomand eu, care cu siguranta te va ajuta mult, asa cum a ajutat sute de mii de alte femei.
"Fii o slabuta inteligenta! Spune NU infometarii!" :)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ia vezi poate gasesti aici ceva http://www.totulpentrufemei.ro/dieta_/diete succes!

| Florin_1490 a răspuns:

Trebuie sa stii cat ai in farfurie trebuie sa mananci 400 calorii si 2 mese sanatoase