Poi si eu vroiam tunsoare emo...acum st tunsa filat... poti sa-ti iei din par si sa-l pui pe o parte cu putin gel si placa de par obtii exact ceva emo... mie profi nu-mi zic nimic!
Eu as vrea o tunsoare scene. i-am aratat mamei poze a zis ca e ok... dar nu stiu cum sa ii zic la coafeza
). ca daca ma duc si zic vreau tunsore emo... s-ar putea sa zica ca am tampit
. deci cine imi zice si mie ce sa ii zic la coafeza?
. daca ii zic ca il vreau filat si cu breton intr-o parte si ii mai duc si o poza e ok?
Dar daca mama ta nu o sa fie de acord cu o asa tunsoare si nu o sa-ti dea bani atunci am eu solutia: ai nevoie de cateva minute pe zi pentru a-ti asigura un venit suplimentar intra aici te inregistrezi si incepi sa aduni bani www. neobux. com/? rh=416376696C613933. Pentru orice nelamurire www. acvila33.blogspot. com **** www. 132000.hi5.com.**** (scapa de spatii si obt linkul)
Si eu vreau sa ma tund.Am parul destul de lug... vreau sa ma tund intr-un fel sa am volum sus cu breton intr-o parte... dar nu stiu cum sa ii zic celei care ma tunde:d poate aveti voi sugestii uitati`va pe hi5 http://deutza-andrutza.hi5.com ziceti`mi cam cum mi-ar sta bine:d mersi:d
Eu nici nu-i zic mamei cand ma tund si cum ![]()
e treaba mea.ma duc la coafor si gata-mama decat imi da banii ![]()
despre profesori. ce poate sa-ti faca? te bat la cap catva timp si dupa aia gata.altceva ce poate sa se intample?
oricum nu-i treaba profesorilor cum te tunzi uh ![]()
si mie tot imi zicea aia de geografie ca daca numi dau parul din ochi sa nu vorbesc cu ea...
...si am tacut am tacut.pana mi-a zis sa vorbesc cat vreau.asa ca eu zic sa te tunzi cum vrei