anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am certificat de cofetar-patiser doar că la partea practică din timpul cursului(făcut în paralel cu practica) nu prea am făcut mare lucru, doar finisat unele prajituri, glasat biscuiți șprițați cu ciocolată, amestecat ganaj, tăiat cireșe confiate, uns savarine cu marmeladă, modelat aluatul de tarta in forme și altele de genul ăsta. Nu mi s-a permis să învăț de la zero rețetele tradiționale de ecler, savarină, Joffre, tartă, choux a la creme, etc. prin multă muncă.
Colegele de laborator au găsit scuze minore la unele procese. Nu am vrut nici sa insist cu ambiția mea ca să nu provoc probleme in laborator. Am avut o atitudine corectă față de toate demersurile practicii. Rețete mai luxoase nu preparau(macarons, torturi cu marțipan/barotate, bomboane fondante, merengue, etc.)
Sunt șanse să mai fiu angajată la un laborator propriu de cofetărie sau patiserie la nivelul ăsta sau nu?

34 răspunsuri:
| Alverto a răspuns:

YouTube este mereu solutia multora dintre noi in ceea ce privește bucătăria.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Alverto):

Sunt extrem de mulți care deja au făcut asta, cu ce pot sa ies in evidență ca să fiu diferita la bucătărie?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Lanseaza-ti o taraba de covrigi in piata

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

E loc ocupat cu altele. Nu mai e loc liber și pentru mine nici dacă as porni un scandal.

Întrebări similare