| DavidElian a întrebat:

As vrea sa ma fac bucătar și nu știu ce facultate sa urmez. Imi puteti spune câteva nume?

Răspuns Câştigător
| EvilMayDie64 a răspuns:

Nu trebuie sa urmezi nici o facultate sa te faci bucatar laughing. Sunt cursuri de formare profesionala pentru diferite meserii, printre care si aia de bucatar, te inscrii (costa minim 650 de lei, daca prinzi o oferta), participi si iesi cu o calificare ce o sa-ti permita sa te angajezi la restaurant.

11 răspunsuri:
| CosminAka123 a răspuns:

Nu faci facultate ci doar niste cursuri, de obicei bucataria se fura, nu trebuie facultate

| RAY a răspuns:

Facultate? faci un curs, practica si lucrezi, pentru ce ai nevoie de facultate? intri in bucatarie cu diploma si habar nu ai sa tai o ceapa un morcov, tu crezi ca devi sef bucatar cu o hartie, lucreaza nu fa facultati degeaba

| Panamax a răspuns:

Facultatea de chimie.

| Goete a răspuns:

Facultate, pentru bucatar?
Cred ca glumesti, chiar atat de afon esti?

| Stropdeploaie a răspuns:

Facultatea de Teologie!

| Violleta2022 a răspuns:

Bucatarii nu au facultate! laughing
Ca sa ajungi bucatar, poti face un liceu economic, profil "cofetar-bucatar" sau un curs post-liceal de bucatari.

| One25 a răspuns:

Ca sa devii bucatar ar trebui sa faci un curs de bucatari, asa cum faci scoala de soferi ca sa poti conduce masina.

| christine99 a răspuns:

E nevoie de pasiune sinceră, nu de facultate. Mâine poimâine va fi oare și facultatea de mers pe drum... se va găsi un "deștept" să frecventeze.

| ziftode a răspuns:

Chimie alimentara... cred
cu toate ca celelalte raspunsuri sunt mai mult sau mai putin la misto, si ca sa te faci bucatar nu iti trebuie scoala, totusi exista bucatari care amesteca gatitul cu stiinta si rezultatele sunt INCREDIBILE!

| Adi88 a răspuns:

Pentru a face clătite, trebuie sa ai facultate

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru bucatar nu trebuie sa urmezi vreo facultate.Ar fi fost si complicat sa existe una,in primul rand ar fi avut de pus la punct un intreg sistem,acum sunt chestiile astea cu vegetarian,vegan si restul,in trecut poate ca ar fi fost o sansa, toata lumea manca la fel, adica erau conservele de peste, tocana de legume si salamul din soia, deci era mai simplu.Acum,daca de exemplu nu esti decis pe ce sa te axezi,te trezesti ca daca pici de la vegani ca nu te-ai pregatit,nu prea mai poti opta rapid pentru alta sectiune,sunt alte retete, tu deja esti confuz si nu intelegi cum se fac mititeii, nu stiu e aiurea rau...
Plus ca profii nu ar fi la inaltime, iti dai seama ca ei seara/noaptea or sa lucreze prin restaurante ca sa se ajunga cu banii, iar a doua zi dorm cu capul pe catedra si nu-ti mai predau nimic...