anonim_4396
| Anonim întreabă:

Buna TPU! Voi ce ați alege intre a face facultatea de drept la București, Cluj sau Iasi? Ma bate gândul sa ma duc la UBB Cluj, ce părere aveți? Este grea admiterea? M-am uitat și pe site ul universității, dar vreau părerile voastre.
Multumesc!

3 răspunsuri:
| CodrutElian1990 a răspuns:

Sunt facultati din Cluj a caror diplome sunt recunoscute in srainatate. Dar cea de drept nu cred, ca in strainatate nu se aplica dreptul roman.

| Zuzu1991 a răspuns:

Cluj = RASISTI NENOROCITI, inveti sa urasti pe oricine vorbeste cu accent muntenesc, sincer, nu prea inteleg fenomenul, dar... EXISTA, chiar am avut un prieten care s-a trezit luat la *** de colega de camera a prietenei lui, cand s-a dus la ea in vizita in Cluj, iar tipul e dragut si vorbeste frumos pana il calci pe coada, dupa aia te face de ultimul ranat pana nu te mai scoli de jos

Iasi = inveti viersul moldoviniesc... daca te coafeaza e bine, daca nu...

Buciuresti = cea mai nenorocita poluare, cele mai mari distante, cele mai mari chirii, etc.
daaaaar, e in puii mei capitala

| Depoka a răspuns:

Eu am dat admiterea la UBB, Drept în 2016, iar admiterea a constat în nota de la bac si un examen la logică. Tin sa precizez ca inainte am parcurs de doua ori niște cursuri de Logica, sustinute la Cluj(plătite bineinteles). Cursurile m-au ajutat f mult, dar pacat ca am avut nota mica la bac față de ceilalți colegi, caci la examenul de admitere am luat nota maricica.
În primul an de facultate ( caci am fost admisă la alta, tot la Cluj) am stat cu o fata ce era la Drept, anul 3 și avea o tonă de cărți și imi spunea (si asta stiam si eu) ca la sf celor 4 ani puțini termina, mulți se lasă in anul 1 si unde mai pui ca rămân cu restanțe mulți si dau o grămadă de bani. ( In acei ani se auzea ca mulți profi lasă anumea pentru banii ce se iau de pe restanțe...) Nu-ti spun aceste lucruri pentru a te descuraja, ci îți împărtășesc cunoștințele mele.