| ___Enzo a întrebat:

Bună ziua! Am terminat liceul și nu știu ce meserie să aleg, eu sunt mai introvertită. Am multe meserii care îmi plac, cum ar fi: astronom, agent de turism, consilier în turism, analist în turism, inginer de mediu, tehnician silvic, asistent veterinar, creatoare de desene animate, meteorolog, climatolog, stewardesa, șefă birou aeroport, tehnician meteorolog, hidrolog, activista de mediu, în cercetări în vaccinuri și asistent medical balneofiziokinetoterapeut!

Răspuns Câştigător
| ScorteaTraian a răspuns:

Astronom.

5 răspunsuri:
| TheGentleman a răspuns:

Să știi că personalitățile nu sunt pure, și nu sunt nici bătute în cuie. Caută să fii mai sociabilă, mai extrovertită, iar cu colegii potriviți vei reuși să „ascunzi" latura introvertită.

După job, îți poți căuta un refugiu în care să te ascunzi, să te regăsești. You know, like a cat laughing

| LaviniuAna a răspuns:

Deci doresti sa lucrezi si in acelasi timp sa ramai introvertita? laughing
Pai atunci nu trebuie sa te intalnesti cu clientii fata in fata.
Tot ce are legatura cu cercetarea nu prea te pune in contact cu oamenii (astronom, meteorolog, hidrolog, climatolog, analist etc).

| TatianaIstrate a răspuns:

Chiar am dat recent peste un articol pe tema asta care mi s-a parut foarte reusit. Ia vezi daca te ajuta in luarea unei decizii -- https://cariera.ejobs.ro/super-timid-super-profesii-pentru-tine/

| Jonathan1900 a răspuns:

Daca esti introvertita, alege o meserie unde nu ai contact direct cu publicul. Daca te faci consilier in turism o sa stai toata ziua de vorba cu oameni si cauti sa vezi ce excursie si-ar dori. Daca te faci creatoare de desene animate, poti face asta din casa la tine.
Ce ai spus tu aici e o lista de meserii toate diferite intre ele. Depinde ce faci tu in timpul liber. Te pot indruma sa gasesti ceva ce iti va placea

| AndreiMadalin69420 a răspuns:

Sa devii presedinte