| BiraSorina a întrebat:

Bună ziua! Ce face un balneofiziokinetoterapeut? Trebuie să știe să înoate?

Răspuns Câştigător
| Celestina003 a răspuns:

Este cel care se ocupa de:
– Supravegheaza starea pacientilor pe perioada aplicarii procedurilor fizioterapeutice. – Supravegheaza si inregistreaza in permanenta datele despre starea pacientului si informeaza medicul asupra modificarilor intervenit. – Respecta prescriptiile facute de medic pe fisele de tratament.

Balneofiziokinetoterapie adică:
Balneolog - este o ramură a medicinii care studiază acțiunea profilactică și curativă a apelor termale sau minerale și a nămolurilor.
Fizioterapeut-Scopul vizează ameliorarea durerilor în timp ce sunt folosite metode precum masajul sau exercițiile fizice regulate, dar și impulsuri electrice....mai mult impulsuri electrice oricum.
Kinetoterapeut- Are la bază mișcarea efectuată prin programe de recuperare medicală bine structurate, ce au ca scop refacerea unor funcții diminuate.( Adică cu apărate) sau exerciți fizice, mai sunt si exerciții fizice cu mingia, scaunul, bâta.

3 răspunsuri:
| ALM2000RO a răspuns:

Https://affidea.ro/......toterapie/
Ai aici toate informațiile.

Bula
| Bula a răspuns:

Nimanui nu-i strica, daca stie sa inoate. happy
Un balneofiziokinetoterapeut insa nu are aceasta obligatie, avand ca atributiuni terapia cu masaj, exercitii de gimnastica medicala, respectiv terapia prin bai a pacientilor.

| ReddY25 a răspuns:

Nu are nici o legăturăhappy