| Iitm a întrebat:

Bună ziua!
Vreau să devin medic, dar nu știu ce specializare(mă gândesc la cardiologie, chirurgie, medicină legală). Oare îmi puteți spune salariul și dacă au timp liber.
Desigur, nu mă aștept să aibă foarte mult, dar să știu, lucrează mai mult de 10 ore pe zi?

4 răspunsuri:
| johnnny123 a răspuns:

Hai să-ți spun un secret: Dacă primele întrebări pe care le ai despre cariera de doctor sunt "cât de mare este salariul și cât timp liber voi avea", atunci cariera de doctor nu este pentru tine. Este evident că o faci din motivele greșite.

| Iitm explică (pentru johnnny123):

Nu sunt primele întrebări, eu vreau asta pentru ca îmi place să ajut oamenii, îmi place să găsesc soluții pentru probleme și sunt pasionat de bio-chimie.
Normal ca până la urmă trebuie să te gândești și la salariu și timp liber, pentru ca asta vei face toată viața și oricine vrea să aleagă ce este mai bine pentru el.
Oricum, mulțumesc pentru răspuns!

| johnnny123 a răspuns (pentru Iitm):

Aham... Și totuși subiectul banilor apare în fiecare întrebare pe care o pui pe tema asta de doi ani încoace.

Nu am auzit de niciun doctor care să moară de foame. Deci dacă chiar ai fi avut chemare pentru asta, ar trebui să-ți fie suficient.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Daca asta e criteriul pe care vrei sa te faci medic... nu te mai chinui. Nu o sa iasa nimic.