| MMMMM125 a întrebat:

Chimia alimentara este un domeniu bun in care sa profesezi? Este de viitor?

9 răspunsuri:
| Hyperion7 a răspuns:

Da,chiar da

| LisaJulie a răspuns:

Mai pună este chimia industriala sau biochimia! Totuși și chimia alimentare se cauta, dar sa o înveți bine

| gabicoo a răspuns:

Da.

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Daca esti cu greierii, clar.

| Furnicuta000 a răspuns:

Dupa ce termini poti sa te angajezi in fabrici, laboratoare sau chiar ANPC (daca faci un master potrivit), dar cam atat. Locurile de munca sunt la tara sau la marginea oraselor. Daca esti pasionat de chimie poti alege aceasta cariera

| Cresta a răspuns:

Da, e de viitor mai ales daca tinem cont ca vor sa ne schimbe alimentatia traditionala. Va fi nevoie de chimisti in alimentatie care sa descopere noi retete. In fabricile de alimente.
Cred ca Furnicuta face confuzie cu medicii veterinari, altfel nu-mi explic raspunsul ei.

| Ionut2025Tz a răspuns:

Ok. Daca iti place chimia atunci poate, insa chimia alimentara? Castigi mult mai mult ca bucatar si sunt mult mai multe locuri de munca decat chimisti alimentari in fabricute.
Totul e sa o faci cu pasiune si dedicatie, ca banii ies.

| Kufu95 a răspuns:

Chiar este.

| Cipi1212 a răspuns:

Eu cred că da.