| Bishop a întrebat:

Cu ce job-uri calatoresti in toata lumea?

11 răspunsuri:
| Bishop explică:

@The_End da, sa nu se plictiseasca

lolita
| lolita a răspuns:

Uite aici un baiat destept, vrea sa calatoresca dar pe banii firmei, bravo! laughing
iubitul meu este director comercial si calatoreste in toata Europa (deocamdat), in curand va pleca prin Asia.

| alecs871 a răspuns:

Lucrator la Distri-gaz big grin
Glumeamhee hee
Pai poti fi foarte fumos sofer ( pe camion, dar asta doar pe continentul care locuiesti) sau te poti face ospatar pe o nava ( se iau o gramada de bani aici big grin) sau poti fi arheolog, pilot de avion... Sunt destule locuri de munca unde poti calatorii in scopul muncii.

| ps1ch0 a răspuns:

Eu spre exemplu sunt fotograf pe o nava de croaziera. Daca nu te deranjeaza sa fii departe de casa cate 8 luni de zile pe an este super ok. Vezi o gramada de locuri superbe plus ca iei si bani. Eu am avut norocul sa plec cu o meserie chiar relaxanta. Sper sa te ajute cu ceva raspunsul meu. Ciao

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Seful meu a lucrat ca fotograf pentru papa.
Nu a fost colt in lumea asta sa nu il vadahappy
Deci...fotograf pentru papahee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Ghid turistic, șofer de tir, pilot de avioane, sportiv de performanță, cântăreț, actor, etc.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fa-te stewardesa!rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vampirii au joburi?hee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cioban. Transhumanta rullz!

| Adela_9686 a răspuns:

Daca ai fi ospatar/barman/bucatar pe un vapor de croaziera si multe altele

| maariaan a răspuns:

Unul din job'uri ar fi acela de ghid turistic. Sofer de camion tir, sau de transport persoane pe cale rutiera big grin, stewardesa, pilot de avion, marinar...etc.