Poti duce adeverinta de la "penultimul" angajator.
Ultimul, de 7 zile, a fost doar de proba.
Ai auzit de Revisal? Funcționează, cred de vreo 15 ani, dacă nu greșesc!
Adeverințele salariale se acordă angajatului când i se încetează contractul de muncă pentru a le pune la dosarul personal de acasă, ca să aibă o dovadă unde a lucrat, atunci când va face dosarul de pensie!
În rest, oriunde vei lucra cu carte de muncă e trecut în Revisal și se știe automat unde ai lucrat!
Dacă ești legal în perioada de probă și aceea este anunțată la ITM.
Și vede el ca am lucrat 7zile?
Am scris, numai dacă ești în probă legală! Altfel, nu!
Salut. Mai bine îi duci adeverinţa că ai lucrat 4 ani, aia de 7 zile nu are rost.
Nu are niciun rost să duci adeverința că ai lucrat doar 7 zile, nu te va lua nimeni în seamă cu 7 zile lucrate, și te mai faci și de râs, când te angajezi undeva duci doar adeverința care atestă că ai lucrat 4 ani, numai să nu spui la angajator că ai lucrat doar 7 zile
I work weird hours so I’m awake when most folks sleep. Wanted to find someone to just chill with online. That’s when I tried live cams and got hooked. The site’s got a lot of options, like filters and tags to find what you want. They also offer regular discounts and promo events that keep things fresh. It felt good to just relax and talk or listen without expectations.