| blackstarnon a întrebat:

Hei salut oameni faini, va cer sfatul in legatura cu viata mea, sunt intr-un impas si nu pot sa trec sau sa gasesc o solutie. Mai pe scurt.
Sunt bucatar, am lucrat aproximativ de 10 ani (nu sunt betiv, fumator, sa intarzie la munca sau sa nu vina ca nu are chef) intalnit colectiv toxic, sefii care pentru 4500 de lei sa stai mai mereu la munca. La inceput imi doream foarte mult sa evoluez si sa ma perfectionez, dar din contra nu am avut locul, oameni, spatiul sa o pot face pana la capat.Lucram circa 14 ore fara sarbatori, craciun, paste, revelion etc marea majoritatea a evenimentelor din familie le-am sacrificat pentru bucatarie.
Am avut si un burnout cu niste depresie (munca exagerat de mult) fara satisfactie.
De ceva vreme mi-a trecut prin cap sa schimb total domeniul si ma gandeam un curs de frizerie, pare ceva atragator imbracat si aranjat mai mereu, dar am frica asta de a incerca.
Daca sunt persoane care au un sfat sau care au trecut ceva de genu si poate sa-mi vina cu niste idei ar fi super.
Ma simt debusolat, pierdut si o frica de nou maxima, ma gandesc ca mi-am ratat odata cariera sa nu o fac si pe a doua.
Vreau cu totul altceva, sa nu mai aud vad de bucatarie, un job mai bine platit si un pic de timp pentru familie, exclus facultate ca e "grele", nu ma vad.
Va multumesc frumos, orice sfat il astept cu mare drag!

4 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Ești român?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Mai bine cauti un loc de munca unde sa fii apreciat... avand in vedere ca ai experienta in domeniu

| gabicoo a răspuns:

Dacă ești bun in meseria de bucătar rămâi bucătar dar schimbă locul de muncă. Actualul tău loc de muncă doar nu este singurul restaurant din oraș și nu ai alternative.

| gllopel a răspuns:

Si eu ma gandeam sa schimbi restaurantul.
Dar la oricare, exact de sarbatori ai mai mult de lucru.
Daca esti inca tanar, curaj! Incearca altceva. Daca nu merge, te intorci in bucatarie.
Succes!