| joaxenul a întrebat:

Heii TPU! Ținând cont de oportunitățile în cariera ce ați alege între management turistic și comercial (UCDC) și comunicare și relații publice (unibuc)? FUNDA

2 răspunsuri:
| vmalex21 a răspuns:

Păi cam ce oportunități de carieră crezi ca poti avea cu asemenea facultăți? Nu o lua in nume de rau dar tu ar trebui sa stii unde si ce poti lucra după.

| DaniNovember a răspuns:

Nu te supara dar de unde le-ai scos? Ambele sunt apa de ploaie. Unde vrei sa lucrezi dupa ce iei licenta? Prin vreun mall ca vanzator? Acolo vei fi cu facultatile astea. Mai am colegi care au facut geografia turismului si lucreaza la Bosch unde fac piese de masini, munca necalificata ei nefiind ingineri. Si la comunicare si PR am avut colegi, si ei lucreaza pe unde pot. De la comunicare si relatii publice iesi in cel mai bun caz sa lucrezi in HR, sa recrutezi oameni. Dar si acolo cauta in general fete. Prin vreo institutie publica greu de prins loc daca nu ai experienta in domeniu de cativa ani. Pe pozitii de debutant nu prea vezi.
Sincer, iti pierzi vremea si sansa la o facultate in regim bugetat. Mergi la inginerie, academia de politie sau militara, facultatea de medicina daca vrei sa lucrezi in domeniu si sa simti ca nu ai studiat si ai pierdut studentia degeaba.
Am studiat la Cluj si nu la Bucuresti dar iti spun ca facultatile astea mentionate de tine sunt de pomana. Le faci pentru diploma si atat.
Spor.