"colega de acolo este foarte aroganta...a doua zi m-am mutat langa cealalta persoana si a fost minunat"
dacă e așa, care mai e sensul agitației tale, nu ințeleg!
Exact asta incercam sa ii spun.
Am avut și eu loc de munca, eram 10 angajați numărați cu administrator cu tot, dar era mâncătorie. Mai ales unul dintre colegi numai ducea vorba la admin, la șeful cel mare, pupa în părți, dar salariul lui tot la fel rămânea. Nu odată m-am trezit deranjat acasă, ca ma suna administratorul pentru ca x colegul ducea vorba și manca cacao cu polonicul. Adevărat ca era cel mai vechi din firma, dar nu degeaba ca a rezistat atâta timp acolo pentru ca a lins bine orificiile și asa și-a păstrat locul de muncă. Este și sisi la cap săracul, i-am numărat cel puțin 7 ticuri nervoase. Uite ca el este încă acolo, eu sunt plecat pentru ca nu am stat sa ling în părți pe șef și pe administrator.
Cât tine despre tine : nu cred ca vei rezista prea mult, vei pleca mai devreme sau mai târziu.
Chestia e ca nu are treaba mea ba din contra cand a auzit ca o tipat la mine una mai veche a venit m-a intrebat si ea repede s-a speriat si cand m-am mutat la alta masa nu avea treaba mea da ma simteam eu asa ciudat stateam cu frica da nu era absolut nimic