| VerginicăVacăGrasă a întrebat:

Hey lume, mă adresez celor care au colegi fumători. Astăzi un coleg de al meu fumător a mers la toaletă sa facă treaba mare, după ce s-a întors m-am dus eu si am observat ca mirosea la baie atât a treaba mare cât si a țigară. El sigur nu și-a aprins țigară pentru ca avem loc special pentru fumători. E posibil ca treaba mare a fumatoriilor sa miroasă si a țigară pe lângă mirosul specific? Si eu fumez dar când fac treaba mare nu simt miros de țigară. Cum e la voi la lucru, ați mai pățit așa ceva cu colegii fumători? PS Va rog sa nu îmi ștergeți întrebarea, doresc sa vad raspunsuriile oamenilor, mulțumesc!

6 răspunsuri:
| minrest a răspuns:

Un pic mai intelept daca erai, nu mergeai imediat dupa colegul tau cand ai vazut ca sta mult. Tin sa iti spun ca la locul meu de munca curatam foarte bine dupa fiecare utilizare si aerisim oricand consideram ca e necesar. Am toaleta imrpeuna cu un singur coleg, ce e drept (suntem singuri pe etaj) dar anuntam cand ocupam mai mult baia, ba chiar adesea lasam timp pentru o utilizare rapida inainte de a o ocupa. Ia propune ca fiecare sa aeriseaca cand e nevoie, si sa anunte ca la baie se aeriseste.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Ii put hainele!
Asta n-ai observat?

Ce situatii de cacao descrii!

| VerginicăVacăGrasă explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Se simtea miros puternic în toaleta si pe hârtia igienică

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru VerginicăVacăGrasă):

Sau a fumat in baie, sa acopere mirosul nr 2

| VerginicăVacăGrasă explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Nu a fumat pentru ca este detector de fum acolo

| StoicAnalysis a răspuns:

Pai un fumator inrait, de obicei miroase din cap pana in picioare a tigara, inclusiv hainele de pe el. Dupa ce si-a facut nevoile, cand a plecat de acolo, a lasat in urma si mirosul de tigara din hainele lui.

Tu nu simti miros de tigara de la tine, pentru ca te-ai obisnuit cu mirosul.