| madalinnn1215 a întrebat:

Salut. M am apucat de o lună de un curs pentru calificare profesională ca si electrician și deocamdată suntem doar la teorie nu am inceput practica inca, vreau sa va întreb(daca este cineva electrician aici ar fi perfect) cam ce scule trebuie sa aiba un electrician? Pentru ca încet încet vreau sa cumpar sa am un echipament complet până termin cursul

4 răspunsuri:
| trophin a răspuns:

Nu, doar o surubelnita

| sierra1 a răspuns:

După teorie treceți la practică și o să ai de a face cu sculele pe care ți le dorești așa că mai rabdă nițel și o să găsești singur răspunsul

| gllopel a răspuns:

Nu ma pricep. Dar vad la vecinul meu ca are o ladita cu tot felul de scule. Si nici nu sunt toate. Cat si-a permis, cele mai uzuale.
Ar fi bine sa intrebi profesorii, spunandu-le ca vrei sa le achizitionezi treptat. Ca nu-ti poti permite financiar sa le iei pe toate odata.

| AsgaardSephiroth a răspuns:

O meserie foarte căutată și în privat se câștigă foarte bine. Scule, sfat de inginer: nu te avanta in achiziții. Sfârșești cu un garaj plin de scule și lazi de transport și pe unele le folosești o dată la doi ani. Nu trebuie să ai "di tăti". După începerea orelor de practica vei vedea cam ce ai nevoie. Puțintică răbdare stimabile. Baftă