| YanisGabriel06 a întrebat:

Salut, tocmai ce am terminat liceul, am luat bacalaureatul și vreau să dau la poliție la campina, fac pregătiri doar pentru traseu, nu știu nimic de sesiuni când pot da, nu știu la ce sa fac meditații, nu înțeleg nimic despre ce e vorba și nu găsesc pe nimeni să mă ajute, e cineva care mă poate lămurii când sunt sesiunile de admitere, am înțeles că sunt doua.Iar la ce ar trebui sa fac pregătire? romana, engleza, legislație, logica...

4 răspunsuri:
| AsgaardSephiroth a răspuns:

Salut. Păi, in primul rand sa fie sinceri. Ai terminat liceul acum câteva luni, ai fi avut timp să cauți informații. Examene vor fi la Lb. Română, Engleza/Franceza, Logica, Ed. Civică, Legislație. Admitere luna iunie. Cel mai indicat este să-i contactezi.

| darrio2007 a răspuns:

Ce problemă gravă ai!
Te-ai gândit să intri pe site-ul lor dacă tot zici că nu te ajută nimeni?

| Violleta2022 a răspuns:

Înscrierile pentru Școala de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" Câmpina sunt organizate de obicei în toamna (octombrie-decembrie), conform calendarului de admitere anunțat pe site-ul oficial al Ministerului Afacerilor Interne (MAI) și al Școlii de Poliție Câmpina.
Despre inscriere si sustinerea examenelor trebuie sa te interesezi direct la scoala respectiva, cat si despre fisa medicala si analizele necesare.

| danintelpentium a răspuns:

Salut, cunosc un profesor bun desi nu e in Campina preda excelent online (aka oriunde in tara?)

Preda la foarte multe limbi straine cat si pregatire admitere Academie de Politie, Militara, Facultatea de drept... etc doar pe profilul ales (limbi straine, limba romana).

Acesta e site-ul lui, sper sa mai fie oferta valabila cu -22% reducere deoarece acum a venit toamna si se vor ocupa locurile, mai multe detalii pret, pe site-ul lui personal:

https://leo-hartmann.eu/