Dacă ți-a spus managerul să te gândești bine,probabil nu te mai angajează acolo,și probabil nici nu îți va mai răspunde,nu mai insista la ei,caută în altă parte, îți dau un sfat când mergi la alt interviu și zice să te gândești bine, sau zice că te mai sună ei, nu mai aștepta că oricum cine vrea să te angajeze, îti va spune direct de la interviu ce acte îți trebuie, și unde să mergi, ori îți va da un răspuns chiar în ziua aceea sau cel mult peste 1 zi sau 2 zile, eu am fost la o grămadă de interviuri, la ultimul interviu a zis că mă sună peste 2 zile am așteptat după ei,și nici în zi de azi nu m-a mai sunat,mulți zice că te sună, dar nu te mai sună, caută să suni în fiecare zi undeva, și unde îți dă răspuns, sau te sună înapoi acolo te duci
Mi-a zis sa ii dau raspunsul seara sau ziua urmatoare. Si azi cand l-am sunat nu a raspuns si nu stiu daca din cauza ca era ocupat.
Ce i-ai spus la acel interviu de ti-a recomandat sa te gandesti bine?
Voiai program flexibil? Sau ce altceva?
Pe de alta parte, politetea te obliga sa suni omul, sa vorbesti cu el, nu sa ii scrii. Tu ai facut-o invers, ai sunat fortat de faptul ca nu aveai raspuns. Poate nici nu a vazut mesajul tau si a angajat deja pe altcineva. Mai ales ca voia raspunsul a doua zi. Avea nevoie de oameni.
Voi comentati cand sunteti clienti ca asteptati mult la masa. Dar ca angajat in restaurant va comportati exact pe dos, clientul sa astepte.
Mergi din nou acolo, poate mai ai o sansa.
Nu l-am intrebat nimic special. Doar mi-a zis sa ma gandesc bine si sa ii dau raspunsul seara sau azi. L-am sunat dar nu raspunde si nu stiu daca este ocupat
Te-am intrebat ce i-ai spus, nu ce l-ai intrebat tu.
Mai ai timp azi sa mergi pana acolo.
Dacă ți-a piuit la ureche însemnă că era ocupat, mai sună-l odată azi
Salut. Nu cred că îl interesează de tine şi nu vrea să te angajeze. Încearcă să cauţi altundeva că dacă aştepţi după ei pierzi timpul.
Pana ajungi sclavul lui,esti liber sa faci ce vrei cu timpul tau!
Nu uita ca genul asta de disperare de care dai dovada te conduce la falsi angajatori!
Trebuie sa ramai,,demn,,mai presus de orice.
Angajatorii seriosi ce platesc contributiile muncitorilor in mod corect, cauta oameni demni, seriosi, cu spirit de initiativa, cu opinii de bun simt ...Restul cauta fraieri, prosti, oameni disperati gata sa fie manipulati 1-2-3 luni apoi vant si alt fraier la rand.