Lucrător comercial, manipulant, agent pază, poștaș, livrator.
Succes!
Il lasa lucrator comercial sau postas fara bac?
Te salut îmi poți lăsa intagrm tău sau ce folosești rețele sociale să vorbim și eu am tot 21 de ani
Fa un CV pri format Europass si apoi trimite-l peste tot, in toate job-urile unde se intra fara experienta. Si unde ti-ar placea desigur.
Poti trimite CV-ul pe Bestjobs, Jobradar, eJobs, OLX, Publi24, comunitate de pe Facebook, etc.
Instagram: mini._.lixi
Discord: @thebigmacintosh
La acestea sunt mai frecvent activ.
Mulțumesc de ajutor! Deja este făcut CV-ul prin format Europass, doar trebuie să-l trimit.
Totuși am o nelămurire, ce ar trebui să mai adaug la competențe și aptitudini? Am adăugat doar lucru în echipă.
Fara BAC luat nu te poti angaja nicaieri, fiindca toti cer minim sa ai acel BAC luat.
Dar te poti angaja la orice munca fizica, fara BAC: la McDonad, La KFC, la serele de flori si legume, la curatenia din gradinile de vara samd.
FB-ul si grupurile online nu ajuta la gasirea unui loc de munca fizica, asadar trebuie sa iesi din casa si sa cauti direct al KFC, McDonals sau sa intri pe site-ul Fortelor de Munca si acolo apar listele cu locurile vacante pentru toate categoriile.
Poti pune:
- Atitudine competitiva
- Atent la detalii
Daca stii sa umbli cu pachetul Microsoft Office ( excel, power point, word, etc. ) poti pune si asta. Ai un avantaj la angajare
Anonimanonimy00 întreabă:
surduionel058 întreabă: