| Cozo1511 a întrebat:

Salutare!
Sunt maistru militar si am 2 ani vechime de funcție!
Are cineva idee cat ar trebui să plătesc daca imi dau demisia? S-a mai intalnit cineva cu lucrul asta?

5 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu este o suma fixa, asa ca poti afla doar de la unitatea unde esti incadrat. Aceasta trebuie sa ceara, de la scoala de maistri militari pe care ai urmat-o, cheltuielile cu studiile.
Te poti interesa si la scoala care sunt aceste cheltuieli, le imparti la numarul de ani pe care te-ai angajat si rezultatul il inmultesti cu numarul de ani ramas.

| Violleta2022 a răspuns:

Pai vezi si tu de cati ani ai contractul, ca nerespectandu-l risti sa platesti nu doar anii pe care nu vrei sa-i mai faci, ci si toate studiile si scoala militara.

| eliancodrut a răspuns:

In jur de 20-25.000 lei pentru un an.

| mariuspinciuc a răspuns:

Iti calculeaza la biroul financiar in cooperare cu ala de la biroul personal da prima data o sa incerce comandantul sa te convinga sa ramai. Ce mai e prin armata de vrei sa-ti dai demisia dupa doi ani, nu s-a mai imbunatatit nimic din 2023?

| EdwardIvashkow a răspuns:

Te pot ajuta cu varianta mea.
Am demisionat ca si SGP dupa o perioada de 1 an si 2 luni, cu o scoala militara de 4 luni.
Mi s au calculat toate, cazarmares, tragerile si mancarea si tot, pana si hainele, dar tu ca si MM ai norma de haine, deci bani in plus.
Am platit 98mil vechi in perioada 2022