Cum trebuie ingrijit un bonsai?
Cum se planteaza bulbii de zambile si narcise si lalele pentru primavara in jardiniere?
Pt o bucatarie cu pereti de o culoare verde crud, mobilier visiniu si gresie bej f deschis ce culoare de perdele mi-ar trebui ca sa nu inchida foarte tare incaperea? Si ce culoare de canapea?
Plantele de apartament emana dioxid de carbon?
Unde pot sa gasesc lampi de design care sa nu fie atat de scumpe?
De unde pot cumpara o pilota cu umplutura din lana (100%) si fata/captuseala din bumbac (100%)?
De cand poti sa spui despre o mobila ca este,, antik", dupa cati ani?
Care sunt cele mai bune centrale termice?
Care sunt cele mai bune geamuri termopane?
Am cumparat din piata o crizantema in ghiveci. O frumusete. Cum sa o pregatesc pentru hibernare si cat sa o ud in perioada iernii, ca sa ma pot bucura si la anul de ea?
Cum pot sa inlatur mirosul de "ars" din cuptorul meu cu microunde? Am ars niste floricele si mirosul nu mai vrea sa dispara!
De cata apa au nevoie orhideele iarna?
Cum se prepara puiul in crusta de sare?
Stie cineva ce program are depozitul de mobila de la Sincai/ Cantemir? Ma intereseaza mai ales ce program are sambata. Multumesc. Elena
Plantele cresc intotdeauna in sus?
De unde poti cumpara brazi online? (si daca include si transportul/livrarea)
Stie cineva unde pot gasi o chiuveta de colt pentru. baie? eu nu am gasit decat la romstal cu 1000 roni si mi se pare exagerat de mult.
Cum faci o planta de poinsettia sa devina rosie?
Are cineva in gradina planta denumita "cornus sanguinea"? Daca da, as dori o poza cu aceasta.
Cine imi poate recomanda o firma serioasa, ieftina si rapida pentru proiectare si executie coloana de gaz separata, pentru centrala de apartament?
De ce mor florile de gradina daca le aduci in casa?
unde gasesc materiale de constructie ieftine?
Care este inaltimea minima pe care trebuie sa o aiba un etaj?
Cum scapi de gandacii de bucatarie?
Am vrut sa-mi pun televiziune prin satelit si, desi am vazut la zeci de alte blocuri ca se practica, asociatia de locatari nu mi-a dat voie sa pun antena pe acoperis. Locuiesc la etajul opt din opt. Au...? (mai mult)
Am un soricel si i-am cumparat un acvariu pe vreau sa-l aranjez dar trebuie sa dau o gaura prin sticla. Cum pot sa fac asta fara ca soricelul sa se raneasca lovindu-se mai apoi de marginile gaurii respective?...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
AndreoviciDarius întreabă:
Bataiewwe întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Indicativele auto ale judetelor din Romania
Cat de bine recunosti unde a fost inmatriculata o masina dupa indicativul judetului?