| undercovergirl a întrebat:

Ajutorrr!

Mi-am distrus biroul de la calculator varsand din greseala acetona pe el. Am sters imediat si s-a luat lacul de pe el si s-a ajuns la placaj. Ceva idei cum sa repar prostia facuta?

Răspuns Câştigător
| solumaam a răspuns:

Daca nu ai o masina de slefuit atunci va trebui sa iei o bucata de lemn de marimea unui pachet de tigari sau mai mare pe care pui o bucata de smirghel si slefuiesti cu ea tot blatul mesei pana ce dispar petele albe de la acetona si nu mai exista imperfectiuni apoi dupa ce stergi bine praful si degresezi cu o carpa umezita in apa cu detergent, lasi sa se usuce si intre timp mergi la magazin si cumpara o cutie cu lac pentru mobila si o pensula ...cand ai facut rost de ele te apuci si dai cu lac dar trebuie sa ai grija sa tragi cu pensula doar intr-un singur sens.
Trebuie sa dai cam 2-3 straturi minim... dupa ce se usuca primul il dai pe a-l 2-lea!
Succes!

5 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Toata fatada pe care a curs acetona trebuie curatata de vechiul lac prin slefuire, iar apoi dat cu un nou lac. E singura solutie. Sau vorba bunicii mele: "Cind un lucru s-a stricat, el cere unul nou".

| MiiMii a răspuns:

Hmm.scumpo.am o ideee...stange bani si cumpara`ti altul pentru ca acesta greseala numai poate fi reparata.:*

| AlexiaClaudia a răspuns:

Cred ca trebuie sa l dai din nou cu lac

| lykkeli a răspuns:

Cumpara alt birou

| Asti a răspuns:

Pai..., sa-l aduci la stadiul initial n-ai sa reusesti decat daca e un birou vechi, dai totul jos de pe el cu decapant, perie, feon industrial si spaclu. Dupa aia baituit si lacuit la loc. Orice reparatie doar locala va ramane vizibila din pacate. Solutia: Doneaza-l unui copil sarac si cumpara unul nou. happy