Daca a fost aracet, sau orice altceva, poti uda hartia ramasa. O lasi 1-2 minute uda, apoi e usor de indepartat. Petele pe perete vor ramane. Tencuiala a absorbit o parte din liant.
Păi cu lama unui cuțit.Scrijelește părțile de hârtie de pe perete cu cuțitul, trebuie să se curețe.Altă variantă mai bună nu cred că există.![]()
Baftă!
Trebuie sa-mi spui ce e pe peretele tau (lambriu, tapet, tencuiala varuita...) si ce fel de adeziv ai folosit pentru a lipi posterele. In unele cazuri e simplu.
Incearca sa umezesti bucatile de hartie cu ajutorul unui burete, lasa sa intre apa in hartie si apoi incepe sa freci cu o carpa sau cu buricul degetelui de a forma acei frecatei pentru a se lua de pe perete. Daca dai cu cutitul iti zgarii peretele.
Nu se zgârie, asta dacă mânuiește finuț cuțitul, nu bădăran
!
Incearca cu un burete de bucatarie(nou) umed.
Dai cu partea abraziva pe locul cu probleme, fara a zgaria peretele, doar in umezesti.Cu lama unui cutit indepartezi hartia si adezivul si astepti sa se usuce.
Dai cu apa, lasi sa se usuce, si daca a mai ramas ceva, urme, revopsesti peretii!
Pai cu ce ai lipit posterele? daca leai lipit cu aracet da cu un pic de apa si sterge cu ceva... sper ca te-am ajutat... pa
Buna! Poti folosi o pila...sau poti imbiba un buretel in apa si dupa aceea le dezlipesti.Dar iti garantez ca orice ai folosi vor ramane urme, in caz ca nu-ti place idea de "urme" poti lipi alte postere sau sa-i convingi pe parinti sa iti zugraveasca camera.Succes :*!
StochiciStochici întreabă: