Depinde de exemplar! Depinde daca stai la bloc sau la curte. Eu nu as alege niciunul. As da +1 caine.
Ia-ti un catel si ai sa vezi ce mult te vei atasa de el...de pisica nu prea....stiu din proprie experienta...
Pisicile miros foarte urat! Chiar si daca o dai, mirosul ei tot ramane pentru muult mult timp. Sunt rase de caini care nu miros si nici nu naparlesc, asa ca eu pledez pentru caine...
Cel mai bine un caine! ori unde stay si la curte si la bloc el te va proteja si e mult mai amezant sa te joci cu el(presupun ca iti place sa te joci cu animalele nu?)decat cu o pisica! pisica vrea mult mai multa atentie trebuie curatata, pieptanata sau mai stiu eu ce! si oricum majoritatea a raspuns cu caine! bafta!
Daca stai la curte, ia-ti ce vrei. daca stai la bloc, gandeste-te ca sunt animale chinuite, un caine are nevoie de plimbare, vrea sa alerge, iar tu nu esti mereu dispus sa iesi.de pisica nu mai zic, sunt sigura ca nu vei iesi cu pisica la plimbare.mai bine un papagal sau un pestisor...gandeste-te si la animalut, nu numai la tine
Eu te sfatuiesc sa iti iei un caine
. Pentru ca pisicile lasa mult par, mai tarziu o sa inceapa sa miroasa urat si cand sunt in perioada de imperechere o sa te deranjeze noaptea.
Un catelus mic si alb
. Sau ce culoare vrei tu. Dar ce-i albi si pufosi sunt prea draglasi.
Poi eu zic sa iti iei un bichon maltez e mic, pufos si dragut si daca iti plac si pisicile cele din rasa ragdoll sunt superbe dupa parerea mea.
Carina1234 întreabă: