| tanta_3127 a întrebat:

Am si eu o intrebarestraight face Ce sa-mi iau pisica sau caine? Nu stiu ce sa fac. Cn face mai multa mizerie? va rog ajutati.ma happy

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
20 răspunsuri:
pupimik
| pupimik a răspuns:

Eu te sfatuiesc sa iti iei un caine. pisicile sunt perverse.cainii sunt loiali

kratos
| kratos a răspuns:

Depinde de exemplar! Depinde daca stai la bloc sau la curte. Eu nu as alege niciunul. As da +1 caine.

| McHealth a răspuns:

Hamster. E mult mai usor de intretinut.

| inna a răspuns:

Eu zic pisicutabatting eyelashes. Sunt mai frumoase, mai discrete mai curate.

| yourfriend_1956 a răspuns:

Ia-ti un catel si ai sa vezi ce mult te vei atasa de el...de pisica nu prea....stiu din proprie experienta...

| diatns a răspuns:

Pisicile miros foarte urat! Chiar si daca o dai, mirosul ei tot ramane pentru muult mult timp. Sunt rase de caini care nu miros si nici nu naparlesc, asa ca eu pledez pentru caine...

| Bishop a răspuns:

Cainewinking

| RoxanaCher a răspuns:

Cel mai bine un caine! ori unde stay si la curte si la bloc el te va proteja si e mult mai amezant sa te joci cu el(presupun ca iti place sa te joci cu animalele nu?)decat cu o pisica! pisica vrea mult mai multa atentie trebuie curatata, pieptanata sau mai stiu eu ce! si oricum majoritatea a raspuns cu caine! bafta!

| nickname.a.plecat.de.pe.tpu a răspuns:

Eu zic sa-ti iei un caine happy.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Pisicuțele sunt drăgălașe iar cățelușii jucăuși.
Eu i-aș lua pe amândoi, ori unul ori altul tot va face mizerie și trebuie cărațat!
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic... o carte! Dupa cum este scrisa intrebarea, prima oara trebuie sa ai responsabilitatea de a te ingriji pe tine si apoi un animal! " A te ingriji " pe tine, a avea grija de tine inseamna si a invata sa scrii corect!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu conteaza, dar totusi eu as lua un catel ca e mai usor de dresat si e si mai ieftina hrana pentru caini.nu e prera grozav ca naparlesc si se prinde parul pe haine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic sa-ti iei un caine, este mult mai usor de ingrijit. Pisica este mai sfioasa si lasa mult par. Daca stai la casa este ideal un caine.

| JesterRO a răspuns:

Fuck the pussy, be a dog personlaughing.

| Summer Memories a răspuns:

O pisicuta mica si scumpa :X

| angella1972 a răspuns:

Daca stai la curte, ia-ti ce vrei. daca stai la bloc, gandeste-te ca sunt animale chinuite, un caine are nevoie de plimbare, vrea sa alerge, iar tu nu esti mereu dispus sa iesi.de pisica nu mai zic, sunt sigura ca nu vei iesi cu pisica la plimbare.mai bine un papagal sau un pestisor...gandeste-te si la animalut, nu numai la tine

| aragon18 a răspuns:

Eu te sfatuiesc sa iti iei un caine happy. Pentru ca pisicile lasa mult par, mai tarziu o sa inceapa sa miroasa urat si cand sunt in perioada de imperechere o sa te deranjeze noaptea. happy

| Guitarlove a răspuns:

Un catelus mic si alb love struck. Sau ce culoare vrei tu. Dar ce-i albi si pufosi sunt prea draglasi.

| Rose_2860 a răspuns:

Poi eu zic sa iti iei un bichon maltez e mic, pufos si dragut si daca iti plac si pisicile cele din rasa ragdoll sunt superbe dupa parerea mea.

| simona_2554 a răspuns:

Caine, ca pisica miroase de multe ori mai urat decat un caine