Depinde si mobila ta cat negru are. Daca e neagra cu finisaje albe, pe ici pe colo, e cam mult negru. Daca e alba cu accente negre pe ici pe colo, cred ca ar merge si draperiile astea. Pune un cerceaf negru la fereastra si vezi cum te simti, daca e prea apasator sau e ok.
Draga lolita,
Ar trebui sa alegi o alta culoare pentru perdeaua din salon. E deja prea multa culoare neagra in salon si nu ai vrea sa incarci si mai mult.
Parerea mea ar fi sa alegi una de o singura culoare auriu sau galben-auriu. Ar fi o pata de culoare distincta fata de ai in momentul de fata.
Sper sa iti fie folositor sfatul meu. Cu bine,
Imi plac ca model, dar din ce spui tu, deja e mult negru. Salonul trebuie sa fie un spatiu primitor si de aceea nu cred ca negru la perdele este o culoare buna. Poti lua perdeaua o culoare deschisa si draperiile (cele mai groase) sa fie cu model si poate negre. Imi place mobila ta, negru cu alb, eu una, as lua o perdea alba chiar simpla si cu o draperie neagra cu broderie argintie. Am eu o viziune, si un tablou de familie cu o rama alba impecabila undeva pe un perete... hmm. Visez frumos. Mult succes in achizitionarea perdelei mult dorite, o seara excelenta. Cu speranta ca te'am ajutat!
Si eu am mobila neagra in salon, dar am pus perdele violet. dupa parerea mea e prea mult negru...si daca e si alb sau argintiu nu sunt de acord nici nu auriul... poate reusesti sa faci un joc de culori placut vederii imbinandu-le.iti urez succes
@psiholoaga: mobila este de asta moderna din trei lemne si gata
, este neagra si un corp are usile albe, cred ca aveti dreptate pare prea de inmormantare. o sa incerc faza cu ceraceaful.
@antonia totusi este o perdea nu ca cea din poza, adica neagra cu argintiu dar este transparenta, daca o pun nu inseamna ca nu mai intra lumina in casa.
@andrew, asta m-am gandit si eu,
mai astept pareri...
Depinde ce culoare au avut perdelele tale pana acum. eu cand am trecut de la clasicele perdele albe la cele de matase, chiar daca sunt in culori calde tot mi se pare ca imi intuneca in camera.Incearca o trecere gradata, eu cred ca perdelele negre
(chiar daca au si auriu) te vor "apasa". Si mai depinde si de dimensiunile camerei. succes
Negru dupa parerea mea umila inseamna rafinament, mister, nu cred ca ai da gres cu aseamnea perdele, daca vrei sa adaugi o pata de culoare nu ezita in achizitiona cateva perne colorate
.
Mie poza imi pare a avea aer de capela mortuara. Pentru o combinatie de culori alb-negru as alege la perdele o culoare mai vie (poate chiar tipatoare, in functie de stilul mobilierului): violet, rosu englez, pe care eventual sa-l regasesc si la 2 accesorii (vaze, grafica alb-negrucu rama violet/rosu, etc)
Este dragut dar nu cred ca pentru un salon s-ar potrivi roz mai degraba alb, argintiu, roz, portocaliu.galben si altele nu culori inchise cred!