| Tibyarad a întrebat:

As dori sa izolez tavanul cu ampora, am cumparat ampora de 3 am lipit-o pe tavan, am cumparat plasa speciala portocalie si m-am pus sa o pun pe tavan, problema e ca e grea si cade jos, dupa ce am pus-o partial m-am trezit cu ea in cap, durere, ce sa fac? am taiato bucati bucati (cam 50 cm liniari) fiecare, oare nu o sa intampin probleme? am pus 2 straturi, vad ca sta dar e cam dur, m-am gandit sa cumpar plasa alba, aia e mai slaba si mai usoara poate sta? problema e cum o dau jos pe asta? ce sa fac?, funda.

3 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

Cum cade? Cu tot cu ampora, cade doar plasa, unde ramane adezivul? Banuiesc ca ai lasat sa se usuce adezivul cu care ai lipit polistirenul pe tavan si apoi te-ai apucat de plasa.
Acum ai investit deja, dar taind plasa bucati nu ai facut o treaba foarte buna, deci oricum ai pierdut niste bani. Iti dau acum o sugestie pe care trebuia sa ti-o dau inainte, am aplicat-o eu cu succes pe cand stateam la bloc. Am lipit ampora de 2 cm pe tavan, cu adeziv la tub (gen silicon), peste care am aplicat tavan casetat, folosind acelasi adeziv. Costul este mai mic iar aspectul final este placut. Cel mai important insa este ca scapi de cosmarul plasa+adeziv+glet+slefuit+zugravit+curatenie. Nici macar nu trebuie sa muti mobila sau covorul.

| BEBE_6063 a răspuns:

Incearca sa o prinzi in dibluri

| madvideo a răspuns:

Ai mare grija pentru a lipii asa ceva de tavan practic e greu.pentru ca trebuie sa dai tencuiala jos in cazul in care nu vrei sa te trezesti cu ea in cap...liantul care face priza ...nu va tine pe tencuiala ta.asa ca sfatul meu e sa consulti un zugrav daca nu vrei sa iasa un mare kitch. succes