| 179107 a întrebat:

is noua pe aici, si am si eu o intrebare deocamdata, va rog mult sa ma ajutati!winkingnu demult au inceput sa apara niste insecte prin apartament, arata ca o furnica, doar ca ii mult mai mica, si subtire, si la mijloc parca are un cerc, pare a fi intrerupta, cat is ele de mici, asa de tare te pisca de iti vine sa te scarpini non stop si pe deasupra iti ies niste pete rosii, la inceput am crezut ca vin de afara, dar am descoperit ca vin din parchet! cum pot scapa de ele? si ce fel de insecte sunt? va rog sa ma ajutatica numai suport! va multumesc!

6 răspunsuri:
| MyMindRules a răspuns:

Buna! Poti sa iei un spray pentru gandaci, se gaseste in aproape toate magazinele.
Bft!

| 000Diddy000 a răspuns:

O idee ar fi sa te muti provizoriu la o ruda si in acel apartament al tau sa scoti parcheti, sa incerci sa vezi pe unde vin si sa blochezi acea intrare

| 000Diddy000 a răspuns:

O idee ar fi sa te muti provizoriu la o ruda si in acel apartament al tau sa scoti parchetul
, sa incerci sa vezi pe unde vin si sa blochezi acea intrare

| youandmeislove a răspuns:

Pai crd ca sunt tot furnici dar alta specie...nu stiu inceraca sh uh sa dai k sare. otet ceva...

| 179107 explică (pentru youandmeislove):

Si ies din parchet? am cautat si pe google,dar nimic folositor! furnicile vin la mancare, faza ii k prin bucatarie nu is, numai prin camere unde ii parchet!

| mariuca2012 a răspuns:

Pai incearca spuma raid si pune pe margini, gasesti in kaufland sau pe la magazinele care contin asa ceva