| Lovedove222 a întrebat:

Sa incep cu inceputul, acum 2 zile nu mergea messu (la mai multi s`a intamplat) iar eu am sters din pc tot ce insemna messenger(aproape tot) iar dupa am cautat sa downlandez altu,, l`am downloandat iar cand dadeam clik imi zicea " Yahoo messenger is preparing eu instalation, please wait. iar dupa imi scrie " Yahoo messenger is unable to download files needed for installation. Please check firewall setting and retry instalation" Va rog ajutati-ma. Cum pot rezolva problema?

9 răspunsuri:
| MihaelaDart a răspuns:

Si pe mine ma intrebase o amica daca-mi merge mess-ul, dar nu puteam sa-mi dau seama ca aveam conexiunea proasta la internet. Inainte trebuia sa-l dezinstalezi si apoi sa stergi ramasitele de la mess, desi daca nut-i merge intra in bios si sterge toate ramasitele de la el si incearca sa-l instalezi sa vezi daca-ti merge.

| Doηηa a răspuns:

Puteai simplu să mergi la Control Panel->Add or Remove Programs și să ștergi YM! și apoi descarcă YM! ar trebui să meargă, cred că nu ai șters complet YM! Încearcă!

| traveler a răspuns:

1.Ai sters sau ai dezinstalat? Conteaza f mult acest aspect.Foloseste un registri cleaner pentru a curata resturile de programe ce stau de pomana in compul tau, care totusi unele fac si dau de lucru procesorului si ia din viteza(adica merge lent, greoi de tot). Intra aici:http://filehippo.com/download_ccleaner/ si descarca acest soft ce iti va curata windosul si apoi este simplu de folosit, la urma dupa curatare iti va cere un restart este ok da acel restart.Foloseste-l saptamanal si compul tau va merge brici.
2.Ai wind. XP? Cred ca da.Firewalul te blocheaza, cauta sa setezi depinde ce sist ai la xp setezi in iconitele LAN (de linga ceas) dai clik dreapta si apoi cobori pe"change firewall wind.settings" apoi du-te la "exception" si acolo bifezi casuta cu yahoo mesenger (adica dai voie ca yahoo sa treaca de protectia paznicului Firewall ). Daca NU o ai trecuta acolo, trebuie sa o creezi singur(a), da clik pe add progr si te duci in hrd C progr.files apoi la yahoo messenger si apoi dai clik pe cunoscuta iconita yahoo.
Dai ok si iti va apare in firewall. Apoi dai start la mesenger sa vezi daca merge.Succes (sper ca ai prins ideea ma grabesc oarecum). Succes.

| Vasybulan a răspuns:

Am avut si eu problema asta. Incearca prima data sa intri in Control Panel/ Add or Remove Programs. Daca inca iti apare acolo messu da-i remove. Dupa aia incearca sa il downloadezi (http://messenger.yahoo.com/download/) si sa il instalezi. Daca iti va da acea restrictie de la firewall dezactiveaza-l pana iti instalezi messu iar dupa aia reactiveaza-l. De asemenea dezactiveaza-ti antivirusul in timpul download-ului si instalarii. Sper ca ti-am fost de folos. :D

| Teodori85 a răspuns:

Cand vr sa instalezi opreste anti-virus(daca nu stii cum dai clic dreapta pe el in bara de jos si dai Turn Off)dupa dai la loc si il pronesti la loc dupa ce instalezi

| andi07 a răspuns:

Buna,dupa ce reinstalezi mesu intra in control panel-security center-firewall-on

| andi07 a răspuns:

Buna,dupa ce reinstalezi mesu intra in control panel-security center-firewall-on sh il dai pe off apoi ar trebui sa ti mearga! succes

| Gabrieles a răspuns:

Puteai simplu să-l dezactivezi de la Control Panel->Add or Remove Programs și ștergi YM! apoi îl descarci, o să meargă.

| Tiramisu a răspuns:

Este o defectiune de la ei.Si mie mi se intampla destul de des. Poti sa astepti cateva minute pana o sa mearga sau poti sa il inchizi si sa deschizi iar messu`. Daca il stergi poate ca prima oara o sa mearga da` dupa iar o sa-ti apara.
Succes:*.