| alinuta16 a întrebat:

Vreau sa-mi decorez camera in alb negru si mov si nu am nici o idee ca sa arate bine fundita pentru ceeea ce o sa pun in aplicare:*:*:*

Răspuns Câştigător
| Suzy a răspuns:

Buna! dai cu alb toata camera, iar dupa aia desenezi cu mov flori, stelute(ceea ce te reprezinta), iar cu negru faci umbre!

11 răspunsuri:
| Zoombe3 a răspuns:

Nu ai voie sa folosesti mai mult de 2 culori pe pereti intr-o camera, alege 2 culori pentru pereti iar ce-a de-a 3-a sa fie mobilier sau oboecte de decor... nu trebuie sa fie neaparat toate acceasi culoare, tavanul si peretele opus ferestrei intodeauna trebuie sa aiba cele mai deschise nuante din camera. spor la zugravit big grin

| andreea_6591 a răspuns:

De exemplu camera mea este mov, eu as alege numai 2 culori alb si mov ori alb si negru, ar arata frumos daca tia face camera numai cu alb si negru, dar e decizia tawinkingbafta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Podeaua in negru.
peretii, interiorul usii catre camera, fereastra si perdelele in alb.
tavanul in mov.

mai departe depinde de tine si de lucrurile, mobilierul pe care le ai deja in camera, ce marimi au fiecare, etc. - se pot reimprospata culorile la diferite mobile cu hartie de tapitat, dar pentru asta fa si lista de obiecte, mobila, oglinda...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O am camera culoare alb si cu movu dar ori se poate alb cu negru se potriveste dar nnu arata bine toata trei culori dar e decizia tah BAFTA multtonguetongue

| xcandyoyo a răspuns:

Pai eu am peretii roz si am facut valuri albastre cu mov si mi-am pus palmele in galeata de vopsea apoi pe perete... funda?

Răspuns utilizator avertizat
| frumoasa22 a răspuns:

De ce nu eu o am asa si inmi place la nebunie dar depinde si ce fel de persoana iesit

| Vlad132 a răspuns:

Imparte fiecare perete cu scoci de hartie in 3 bucati si fa o parte mov una alba una neagra

| IngerulNoptii a răspuns:

Http://www.gogle.ro/......tp?/imgres 1100&itbs=1&iact=hc&vpx=802&vpy=594&dur=1299&hovh=194&hovw=259&tx=152&ty=94&ei=LwqCTLjqMoWUjAef0MTmCA&oei=BwqCTKiaNJHQjAfM-9TmCA&esq=3&page=3&ndsp=30&ved=1t:429, r:4, s:59&biw=1280&bih=907 e super tare :X:X:X

| Anne_4682 a răspuns:

Deci mie imi place foarte mult movullove struck
poti sa pui pe jos; podeaua sa o faci neagra; tavanul sa-l faci alb ca sa dea tendinta de marire:Xiar peretzi poti sai faci mov si poti sa desenezi pe ei ceea ce vrei uh folosind negrul ar fi superlove struck