| lupumihaita a întrebat:

Bună ziua! Am ajuns la etapa vopsirii după ce am terminat cu gletul – este vorba de aproximativ 500 mp, inclusiv tavanele. Aș avea nevoie de câteva recomandări privind vopseaua lavabilă.

Nu vreau să merg pe variante premium, mai ales că intenționez să dau două straturi iar gletul este si el deja alb. Mă interesează o vopsea cu acoperire bună, calitate decentă și preț rezonabil – ceva echilibrat, bun la raportul calitate-preț.

Ce ați folosit voi și ați fost mulțumiți? Ce mărci sau tipuri recomandați?

Mulțumesc anticipat pentru sfaturi!

8 răspunsuri:
| TimberWolf a răspuns:

De curand am facut eu baia, chiar nu mai stiu cum se numea dar era la galeata de 2, 5 kg si pretul undeva la 75 de lei. Oricum, super buna, daca imi aduc aminte cum se numea revin cu informatia.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Savana cu teflon este cea mai buna vopsea lavabila

| lupumihaita explică (pentru CristiDinBucuresti):

Nu vreau să merg pe variante premium este foarte scumpa 508 ron /15 litri la Dedeman caut alternative de buget.

| stampex a răspuns:

Apla chrom pare din exp mea cea mai eficienta in materie de acoperire, intensitate culoare (alba).
Eu doar apla chrom folosesc chiar daca 2-3 zile necesita aerisire dupa vopsire.

| lupumihaita explică (pentru stampex):

Multumesc,pretul este bun in zona de buget daca acopera bine este exact ce caut, raport calitate pret.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru lupumihaita):

Danke este vopsea buna sau cassa bella

| lupumihaita explică (pentru CristiDinBucuresti):

Cassa Bellla am vazut ca nu are opiniile clienților chiar bune este la 3 stele din 5 la Danke sunt diferite optiuni la cere te referi Danke maxx sau aia cu peretii respira insa si asta are putine stele, danke maxx este ok la pret 200 pe 15 litri insa nu stiu la calitate.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru lupumihaita):

Intreaba si tu in magazin, ăstia la tv spun ca este bună vopseaua Danke.