| yoo_2743 a întrebat:

Buna ziua am un frigider si vreau sa stiu ce are si daca se poate repara, cand i dau drumul face apa din interirul tevilor ca apa dintr-un furtun cu bule de aer adica ati vazut un furtun bagat la robinet si robinetul sa curca mai incet sunt bule de aer in furtun care ies la capat si scoate sunetul acela mai ciudat.asa face i frigiderul meu si nu stiu de ce? poate merge reparat dar vreau sa incer singur ca sa stiu.va rog sa ma ajutati vreau sa vad daca se poate repara.multumesc

Răspuns Câştigător
| 9gygy a răspuns:

Se poate completa cu freon sau mai bine sa fie verificat nivelul de ulei si freon... Se poate repara, ca tot de mana de om e facut. happy Bafta!

3 răspunsuri:
| mami a răspuns:

Daca nu vrei sa cumperi altul nou mai poti incerca sa bagi freon in el la un service care se ocupa cu reparatul de frigidere

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu a fost folosit o perioada de timp,este normal acel zgomot,pina se omogenizeaza circuitul freonului. Daca se brumeaza,cel putin,sus in congelator,lasa-l sa-si refaca circuitul,isi va revenii; Daca nu da semne de bruma sau ingetare in congelator,inseamna ca a pierdut o parte sau tot freonul; o conducta poate fi fisurata, foarte greu de depistat cu ochiul liber si trebuie mers la un centru de reparatii frigidere-il va reincarca, apoi va fi in regula(contra cost daca nu mai are garantie). Numai bine.

| N3ko a răspuns:

Pai si eu am patit asa cu frigiderul e de la freon in spate si nu cred ca se mai poate repara eu am avut un arctic dar sper ca poti rezolva aceasta prb daca nu trebuie sa-ti cumperi altul bafta oricum