| Andrei1969 a întrebat:

ma intereseaza,cum pot face plinta in balcon din ciment si ce materiale ar mai intra.
Anul trecut am izolat peretele din exterior si in consecinta, s-a spart plinta pentru a pune placa de poliester,solutii sunt cu gresie taiata, dar nu merita deoarece in balcon nu am pus gresie si as opta pentru utilizarea plintei clasice, cum se faceau la blocurile pana 1989.
Va multumesc, cu aleasa consideratie Andrei.

Răspuns Câştigător
| Kaℓi a răspuns:

Cred ca ar trebui sa-ti faci o matrita, un fel de cofrag in care sa torni placi de ciment subtiri de un centimetru, unul jumate, de dimensiunile dorite, pe care sa le lipesti cu adeziv. Sau sa faci un cofrag langa baza zidului si sa torni direct cimentul, dar cred ca e mai complicat.

| Andrei1969 explică (pentru Kaℓi):

Cred ca este o idee buna.Ms Kali

5 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Asa ceva se foloseste la plinte, nu mai suntem in `89!
http://www.dedeman.ro/bacau/buntsteinputz-9727-tenc-mozaic-25kg.html

| Andrei1969 explică (pentru lpavel):

Ce spui tu aici, nu-mi serveste cu nimic!
Eu am tras glet si am zugravit cu lavabila, eu nu am nevoie de zugraveala decorativa, chiar daca suntem in "2016,, imi trebuie o simpla ''schema,, pentru punerea in opera a lucrarii.Multumesc!

| lpavel a răspuns (pentru Andrei1969):

Nu e o zugraveala decorativa ci o tencuiala decorativa care merge si in interior si in exterior happy uita-te mai atent la pagina cu link-ul pus daca nu cunosti invata, daca nu ai bani pentru asa ceva poti sa zici nu sa comentezi pe langa... happy ce vrei tu sa faci e de moda veche si de prost gust, fara suparare dar asta-i adevarul happy

| Andrei1969 explică (pentru lpavel):

Prea sigur esti pe tine, eu nu vreau tencuiala decorativa pentru ca imi trebuie o plinta de 10 cm, plus ca trebuie sa fie mai mult in relief.
La partea cu banii chiar mi-a venit sa rad, dar Mafalda din tine se chinuieste dar nu le nimereste, Domnu Pavel fara suparare dar asta-i adevarul, iti doresc o saptamana buna!