| LisaJulie a întrebat:

Când cumpărați un aer condiționat pentru apartament va uitați la preț sau la termenul de garanție, cu alte cuvinte este mai convenabil unul scump sau unul care durează mai mult?

8 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Unul scump tine mai mult, că e mai de calitate

| gabicoo a răspuns:

Unul scump care durează mult.

| Pacientul0 a răspuns:

Când iei un aer condiționat, nu te uita doar la preț. Uneori, un aparat mai ieftin se strică mai repede sau consumă mai mult curent. Mai bine dai puțin mai mult pe unul cu garanție mai lungă, ca să fii liniștit că nu vei avea bătăi de cap și cheltuieli neașteptate.E mai ok să investești în ceva care ține și merge bine, nu doar să alegi ce pare cel mai ieftin la început.

| anonimg a răspuns:

Unul care să aibă eficientă energetică mai bună, să fie cât mai silențios și să își merite prețul.
Găsești și astfel de produse, dar trebuie să cauți mult după ele.

| darrio2007 a răspuns:

La pret si la suprafata de racire pe care o poate acoperi, in functie de ce am nevoie.

| darrio2007 a răspuns:

P.S. Si la clasa energetica de consum.

| darrio2007 a răspuns (pentru Pacientul0):

Garantia, de regulă este de 2 ani. Doar daca nu platesti in plus pentru extragarantie.

| relian a răspuns:

Cele mai ascumpe sunt mai bune, au consum mai redus, sunt facute din materiale mai bune, piese mai bune, sunt mai eficiente mai simplu spus.

Te uti la termentul de garantie? Garantie mai mare tot alea scumpe au.
Aparatele astea toate racesc sau toate fac caldura, dar nu toate consuma curent electric la fel, nu toate fac caldura la fel.

Trebuie sa te informezi bine inainte dea lua ceva, nu pui aer conditionat in fiecare saptamana.
Trebuie sa stii exact ce vrei sa ai. Faci calcul de asemenea la eficienta si costul aparatului si vezi daca merita.

Ca idee iti dau eu un aparat de aer conditionat bun, cu eficienta foarte buna si cost mediu, asta din ce am cautat si mam documentat pe acolo prin RO.

Carrier Platinum Plus, acest aparat ca eficienta se apropie sau este la acelasi nivel ca Mitsubishi cele mai scumpe si xcele mai eficiente.
Doar ca pretul este mai jos de jumate comparativ cu Mitsubishi la Carrier.

Am vazut pretul la acest Carrier este ca si la LG, dar LG este mult mai slab comparativ cu ce iti spun eu.

Bine tu cumperi ce vrei, sau de ce bani ai, unia vor aer conditionat de 3-6 sute de lei laughing sunt si alea bune, dar consumul de curent electric este destul de ridicat comparativ cu aparatele care costa 2-4 mii de lei.

Întrebări similare