| Mικø a întrebat:

Caut chirie direct de la proprietari, deoarece mă aflu într-o situație dificilă și nu mă înțeleg bine cu socrii la casa prietenului meu. Aceștia vor să mă dea afară cât mai repede din casa lor.

Menționez că am o garsonieră, însă este plină de renovări nefinalizate. Socrii nu înțeleg că aceste lucrări renovari necesită timp și o gramada bani, așa că nu am cum să mă mut imediat la mine in garsionera cu care este in renovare. Din acest motiv, caut o chirie pentru o perioadă de timp(cateva luni vreo 3-4 luni).

Ați putea să îmi recomandați niște linkuri sau sugestii pentru chirii direct de la proprietari?

Vă mulțumesc!

4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Exista grupuri de Facebook cu asa ceva.

| relian a răspuns:

Renovarea la o garsoniera nu trebuie sa ia timp asa de lung in genul cum tu spui, doar daca o lalai, doar nu construiesti acum garsoniera, chiar daca ai construi tot blocu si tot nu ar dura atit.

Cei faci la garsoniera aia de dureaza luni de zile sau ani? Tu deja stai de ceva timp la parintii iubitului, aia nu-s socri tai intelegi? Socri ar fi daca ai fi casatorita cu individu, dar spui ca este doar prietenul tau, asa ca aia iti sunt socri cum esti tu cu mine sora laughing

| Kufu95 a răspuns:

OLX, publi24.

| snowyy a răspuns:

Cauta pe Olx, gasesti acolo chirii de la proprietari. Incearca si pe alte site-uri.