| Daniel_4881 a întrebat:

Ce as putea sa fac ca mi-am pus windows 7 si asta isi pune singur driver-ele dar audio nu si-o pus...trebuie sa astept pana isi pune? atta a cauat update si chestii de genu dar tot degeabs

Răspuns Câştigător
| D90 a răspuns:

Http://www.realtek.com.tw/......sView.aspx bifeaza : i accept. si primul cel albastu cu win. 7 instaleazal si dupa ce a terminat insatalarea scoate legatura de la boxe cu centala conecteazale din nou dupa aia o sa iti ceara sa bivezi niste casute (pe care le bifezi ) si dai ok (s-ar putea sa iti ceara sa il resetezi dupa instalare)

3 răspunsuri:
| IulianDep a răspuns:

Cauta driverele si instaleaza-le manual. Chiar daca nu gasesti pentru win7 incearca alta versiune. E posibil sa mearga

| judgement a răspuns:

Da isi pune singur driverele, dar nu le pune pe toate, daca este o placa de sunet mai noua o va avea in data de drivere, daca este una mai veche fi sigur ca o va instala pentru ca nu o are in drivere.

Microsoft a hotarat sa nu mai bage driverele vechi fieserele destinate instalarii, in windows 7, chiar s-a hotarat sa discute cu anumiti producatori de Drivere, sa nu mai creeze drivere pentru placile vechi (video, de sunet, de retea, etc), sa se cumpere cele noiwinking...

mai bine cauta tu pe internet driverul si ai rezolvat problema, iar daca nu gasesti un driver pentru windows 7, poti sa incerci unu de vista, pentru ca sunt compatibilewinking

| Daniel_4881 explică:

Bine ca esti tu destept...judgement...am cautat deja driverele ca ma pricep la pc dar nu ma lasa sa le instalez
nici-un dirver, cu exceptia WEBCAM-ului, scaner, etc