Cum imi pot decora bucataria ieftin si cu bun gust?

Cum imi pot decora bucataria ieftin si cu bun gust?

Fie ca ne dorim sau nu, noi femeile ne petrecem mult timp in bucatarie si cum romancele sunt gospodine si-si doresc un stil de viata cat mai sanatos, iata ca de cele mai multe ori, din lipsa de mijloace sau inspiratie, spatiul bucatariei este neglijat ca si aspect.

Va propun astazi o suita de idei care sa faca din bucataria voastra, un loc ideal de intalnire a intregii familii. Decorati bucataria in culorile deschise ale verii, nu incarcati inutil cu dulapuri suprapuse care iau din lumina si imbacsesc atmosfera.

Bucataria trebuie sa fie un spatiu cat mai primitor nu doar pentru  gospodina casei ci si pentru ceilalti membri ai familiei.

Eu am pus o mica canapea in bucatarie, ca sa pot face un colt de joaca piticului meu. I-am adus cateva carti si cateva jucarii si spre surprinderea mea, a fost ideea salvatoare de a-mi petrece mai mult timp de calitate cu el. Prepari o tarta sau o budinca, el sta langa tine si pune intrebari sau se uita intr-o cartea cu poze.

Mi-am pus seminte de patrunjel si busuioc in ghivece vopsite in galben deshis si le-am pus in fereastra.

O vaza deschisa la culoare, o carte de bucate cu o coperta foarte draguta, o figurina sau un pervaz vopsit intr-o culoare calda, face din bucataria ta un loc confortabil vizual.

Si sa nu credeti ca va trebuiesc multi bani pentru a face asta. Sunt convinsa ca aceste imagini si idei nu va vor lasa chiar indiferente, ci va vor determina sa iubiti decoratiile. Decorati bucataria in culorile naturale ale verii. 

Marimea reala a imaginilor si originea lor o gasiti aici, in aceasta galerie, in care am selectat, cele mai reprezentative imagini pentru acest articol.

By 

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, dragute, bani nu prea sunt!