| SavaSava a întrebat:

Cum scap de greierii din casa.Sunt cativa, nici nu-i vad si noaptea se apuca de cantat. Stau la casa si cred ca de asta au intrat.Cum scap de ei ca ma scot din minti...Dau Funda daca scap de ei

12 răspunsuri:
| noktambul a răspuns:

Cum mama zmeului ai greieri in casa?! Locuiesti in vreo casa de hobbits?! Ori greierii aia canta doar in capul tau?!

| OnuOnulică a răspuns:

Si eu am aceiasi problema laughing
Pur si simplu ii omori... iar daca nu merge iti cumperi un spray anti-greieri.

| aumih16 a răspuns:

Hahaahhahahaaahhahahahahahahahahahahhahahahahhahahahahahahahahahaahahahahahahaahahahhahahahahahahahahahahahaahahahahahahahaahahahahaahahahhahahaahahahahahahahahaahahhahaahahahahahahahhahahahahahahahaahhahahhahhha faci ca aia din sa inceapa aventura finn jake printesa flama printesa gumita printesa unicubeu imparatul ghetii si celelalte personaje glumesc bineinteles

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Cu spray special.
http://www.reno.ro/cum-scapam-de-GREIERI-t171945.html
Te pup!

| DyaNa1337 a răspuns:

Dar daca ii auzi si vezi numa' tu? :O

| GabrielSag a răspuns:

Roaga-i frumos.

| floresdemayo a răspuns (pentru GabrielSag):

Eu zic să începi și tu să le cânți, să vezi atunci ce repede o vor zbughi pe geam laughing

| GabrielSag a răspuns (pentru floresdemayo):

Nah ca eu cant frumos, poate o punem de-o orchestra.

| iuliaiuli18 a răspuns:

Spary pentru gandaci, muste.

*raspunde-mi te rog si mie la intrebarea pe care am pus-o acum te rog puppy dog eyes *

| adinaTPU a răspuns:

Sunt tot felul de aparate cu ultrasunete, anti-insecte. Sau poti incerca direct cu spray de gandaci

| SavaSava explică:

Ii aude toata lumea si e intr-un colt al casei.Am mobila de la bucatarie pe perete fixa (este si pana jos mobila )deci nu pot sa-i vad.Si cei care aui chef de glume exista un buton "Back"

| kamatero a răspuns:

Salut! Singurul lucru care ai putea sa-l faci,este sa ai rabdare o jumate de ora,sa asculti noaptea cu atentie de unde vine zgomotul,si vezi daca dai de ei,daca ai alfat unde sunt,si nu ii poti prinde,in singurul caz,dai in acel loc cu spray anti-gandasti,pacat ca ii omori, dar si tu ai nevoie de odihna happyalta solutie nu vad, nu exista nimic, care sa ii atraga de acolo sau chestii din astea, cu un pic de rabdare si dibacie scapi de problema