Cum mama zmeului ai greieri in casa?! Locuiesti in vreo casa de hobbits?! Ori greierii aia canta doar in capul tau?!
Si eu am aceiasi problema
Pur si simplu ii omori... iar daca nu merge iti cumperi un spray anti-greieri.
Hahaahhahahaaahhahahahahahahahahahahhahahahahhahahahahahahahahahaahahahahahahaahahahhahahahahahahahahahahahaahahahahahahahaahahahahaahahahhahahaahahahahahahahahaahahhahaahahahahahahahhahahahahahahahaahhahahhahhha faci ca aia din sa inceapa aventura finn jake printesa flama printesa gumita printesa unicubeu imparatul ghetii si celelalte personaje glumesc bineinteles
Buna!
Cu spray special.
http://www.reno.ro/cum-scapam-de-GREIERI-t171945.html
Te pup!
Eu zic să începi și tu să le cânți, să vezi atunci ce repede o vor zbughi pe geam
Nah ca eu cant frumos, poate o punem de-o orchestra.
Spary pentru gandaci, muste.
*raspunde-mi te rog si mie la intrebarea pe care am pus-o acum te rog *
Sunt tot felul de aparate cu ultrasunete, anti-insecte. Sau poti incerca direct cu spray de gandaci
Ii aude toata lumea si e intr-un colt al casei.Am mobila de la bucatarie pe perete fixa (este si pana jos mobila )deci nu pot sa-i vad.Si cei care aui chef de glume exista un buton "Back"
Salut! Singurul lucru care ai putea sa-l faci,este sa ai rabdare o jumate de ora,sa asculti noaptea cu atentie de unde vine zgomotul,si vezi daca dai de ei,daca ai alfat unde sunt,si nu ii poti prinde,in singurul caz,dai in acel loc cu spray anti-gandasti,pacat ca ii omori, dar si tu ai nevoie de odihna alta solutie nu vad, nu exista nimic, care sa ii atraga de acolo sau chestii din astea, cu un pic de rabdare si dibacie scapi de problema
chiftelutacrocanta întreabă: